Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej bioinformatyk

problem z mikroskopijnym przyrodzeniem

Polecane posty

Witam. Mam problem z niewielkim przyrodzeniem - 12 cm w zwodzie. Mam z tego powodu kompleksy, bo nie zadowalam partnerek, mimo że wybieram same dziewice lub kobiety mało doświadczone. Dodatkowo jestem zwolennikiem naturalności, więc nie golę się na dole, co wielu moim paniom ptrzeszkadza. Mam 42 lata i nie zamierzam robić z siebie nastolatka gogusia. Ponadto jestem raczej szybkim strzelcem - 2 pchnięcia i tryskam. Nic na to nie poradzę że się tak szybko podniecam. Co robić? Poradźcie.

Gość gość
taki maly i jeszcze busz do tego? palcem bym nie tknela, weź sie chociaż ogol... ale wątpię żeby nawet to pomogło

Gość gość
Jak cię któras pokocha, to będzie najpiękniejszy. Mój partner tez nie ma zbyt dużego, ale jest to mój najpiekniejszy skarb. Trochę pocwicz z tym aby zadowolic dłużej partneerkę, nie jak małolat.:)

jestem buddysta i ćwiczę pokłony, ale to nic nie pomaga. Ostatnio wystrzeliłem jeszcze przed penetracją waginy. Chyba była zniesmaczona.

Gość gość
Ja p*****le nie chcesz robić z siebie gogusia? a kim jestes jak nie potrafisz kobiety zadowolić?

Przede wszystkim jestem mężczyzną. Poyrafię naprawić komputer, uszczelnić dach, coś czego współczesne gogusie nie umieją.

Gość gość
Hahaha, znalazł sie mężczyzna. Nie licz na żadna kobietę lepiej..

ja szukam dojrzałych kobiet, 35+ a nie siusiumajtek 20tolatek. Poza tym jestem przystojny, mam twarz podobną do Lewandowskiego - tego piłkarza, tak mi powiedziała jedna z pań.

Za to mój penis przypomina owlosionego mini kabaczka.

Miałem ale się rozstaliśmy, to był długoletni związek. A teraz mam związki ale krótsze. Panie poznaję w różnych miejscach, na zajęciach z medytacji, na śkałkach, basenie. Jestem aktywnym, atrakcyjnym mężczyzną. Nie mam problemu z poznawaniem i utrzymaniem znajomości. Gorzej ze sferą erotyczną.

Gość gość
jak by mi chlop po 2 pchnieciach konczyl to bym go pogonila :O Twoim probleme nie jest mala kuska tylko jestes bardzo kiepski w lozku

Może jesteś mało pewny siebie? Musisz tą technikę dopracowac. No faktycznie, jak wystrzeliłeś jeszcze przed penetracją, to musisz być niezły kogucik?;)

Ta ostatnia unikała często seksu ze mną, wykręcając się bólem głowy. Ostatnio powiedziałem jej że się nie zakochałem i że koniec z seksem, a ona się ucieszyła tłumacząc że zawsze chciała mieć we mnie kumpla. Nie chcę znać suki.

Gość gość
jestes bardzo pewny siebie mimo tego ze masz malego fiutka a na dodatek nie potrafisz zadowolic partnerki i jeszcze sie dziwisz ze sexu unikala jesli to mozna nazwac sexem porazka

Gość gość
Tylko bezmózgi facet może umieścić taki topik na dziale uczuciowym! To tylko świadczy o tym, czym sa uczucia dla faceta - sam seks i problemy z penisem. Po to sa działy na kafe,żeby każdy, nawet średnio rozgarnięty osobnik z grubsza wiedzial, gdzie pisać na jaki temat. Jest bogaty dział erotyczny, ostatecznie tez mozna na zdrowiu i urodzie. Gratuluję inteligencji i wyczucia, tudziez rozumienia słowa pisanego. Twój mózg jest chyba proporcjonalny do twojego przyrodzenia. :P

Gość gość
Lewandowski po pierwsze jest od ciebie duzo mlodszy a po drugie nie jest przystojniakiem, ma twarz jak koń

Gość gość
kup w Niemczech lalę z wmontowanym w piczkę wibratorem

Gość gość
Jedna zaleta. Taki maly wszedzie sie wcisnie !!! :-D

Gość gość
zostań gejem, w d*pcie taki mikrus będzie jak znalazł

Dziś medytowałem 4,5 godziny oraz wykonywałem 3500 pokłonów. Liczę że jutro będę mógł wytrzymać w seksie nawet 10 minut!