Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nystatyna POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w ciąży, II trymestr. Od kilku dni stosuję czopki nystatynę na infekcję. Dziś z rana miałam bardzo obfitą wydzielinę. Koloru żółtego. Czy to może być po nystatynie ?? Czy może to wody płodowe ? Proszę o pomoc.

Gość gość
nie to wody mozgowe,doszczetnie zdezelowane szare komorki ktore dopa ci wychodza.

Gość gość
piszesz z doświadczenia, prawda ? :) tak mi przykro :D

Gość gość
to po prostu grzybica pochwy.

Gość gość
nie nie pisze z doswiadczenia,ale diagnoza sama sie nasuwa,dziwne ze sama na to nie wpadlas-sorry przeciez ty juz nie masz szarych komorek:(

Gość gość
no to możemy sobie raczki podać, bo widzę że u ciebie też już z nimi kiesko.... no po takich doświadczeniach nie ma się co dziwic .... :( :D:D:D:D:D

Gość gość
nawet czytac nie potrafisz.....:(

Gość gość
odpowiem w temacie czeopek zdecydowanie nie wody płodowe :D

Gość gość
odpowiem w temacie czeopek zdecydowanie nie wody płodowe :D

Gość gość
potrafię, ale ja i tak wiem że piszesz z doświadczenia... poza tym nie interesują mnie takie anonimowe dziwk**i jak ty wiec spadaj :):) dla mnie koniec tematu :D

Gość gość
spokojnie, to czopek rozcieńczony wypływa!

Gość gość
dziękuję "normalnym" za odpowiedz :):)

Gość gość
myślałaś że czopek samoistnie znika w macicy ? chyba oczywiste że skoro włożyłaś do pochwy lekarstwo to po jakimś czasie jego resztki wypłyną nigdy nie stosowałaś wcześniej żadnych globulek ? sperma partnera też znikała bez śladu ?

Gość gość
gość potrafię, ale ja i tak wiem że piszesz z doświadczenia... poza tym nie interesują mnie takie anonimowe dziwk**i jak ty wiec spadaj dla mnie koniec tematu xxxxxxxx ooooooooooooooo.......... zapomnialas ze sama jestes anonimowa dziwka w dodatku niechlujna z smierdzaca c**a. woda i mydlo sie klania buraku i jebni sie w ten pusty sagan mosze jakis oddzwiek sie jeszcze odezwie.

Gość gość
myślałaś że czopek samoistnie znika w macicy ? chyba oczywiste że skoro włożyłaś do pochwy lekarstwo to po jakimś czasie jego resztki wypłyną nigdy nie stosowałaś wcześniej żadnych globulek ? sperma partnera też znikała bez śladu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx przeciez od poczatku pisze ze to bezmozg:D

Gość gość
już podniosłaś sobie morale i samoocenę ? :) wstyd ze matka cie wysrała taka beznadziejna :? ssaj na osiedlu, to potrafisz najlepiej

Gość gość
poza tym takie madrale, nie wiecie że wody mogą się sączyc ??? :) radze się z biologii podszkolić a nie tu anonimowo się wymądrzać .... żal.....

Gość gość
już podniosłaś sobie morale i samoocenę ? wstyd ze matka cie wysrała taka beznadziejna :? ssaj na osiedlu, to potrafisz najlepiej Odpowiedz na ten temat » a ciebie wysrala?:D ze masz takie wspomnienia:D:D:D ale po co pytam,samo za siebie mowi,przy okazji zasrala ci mozg i teraz dopa wylazi:D

Gość gość
nie będę dyskutować z kims kto nie zna podstaw biologii..... ciebie wysrała, bo tylko takie pasztety mogą być wysrane... ja jestem za piekna :D:D ssaj pały spermopijko..... :D:D:D BAJ :*

Gość gość
nie będę dyskutować z kims kto nie zna podstaw biologii..... ciebie wysrała, bo tylko takie pasztety mogą być wysrane... ja jestem za piekna ssaj pały spermopijko..... BAJ :* Odpowiedz na ten temat » xxxxxxxxx nie będę dyskutować z kims kto nie zna podstaw biologii..... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D lepiej ze znikniesz z forum,ta odpowiedz mnie rozwalila. ale i w moim przekonaniu potwierdzila:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Stosowałam nystatyne ale nie miałam czegoś takiego w trakcie leczenia.