Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlankaaD

Jednak w życiu lepiej być taką typową kobietką

Polecane posty

Gość BlankaaD

Tylko takim jest łatwiej jest kogoś poznać.

Gość gość
typową , co to jest? bardzo ładnym i skromnym dziewczynom jest bardzo ciężko

Gość gość
Bardzo ładnym nie jest ciężko :D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość typową , co to jest? bardzo ładnym i skromnym dziewczynom jest bardzo ciężko xxxxx Bo ładna sprawia, że facet może nie zagadać bo pomyśli "e nie ta liga nie mam szans" ładne kobiety to na 99% wielkie wymagania dlatego nikt nie bierze pod uwagi, że może być skromna.

Gość gość
wlasnie, co to znaczy typowa:D

Gość Internetowy Poeta
Ja tam szukam nietypowej kobiety. :)

Gość BlankaaD
Właśnie nie chodzi o urodę. Raczej o typowo babskie zainteresowania typu ciuchy, kosmetyki, zakupy itp, kobiecy styl bycia, plany dt . życia ( studia, zaraz po nich małżeństwo, dzieci).

Gość frgh
no zgadzam sie, ja w typowych zainteresowaniach, tym bardziej wsród rówieśników, nie mam szans i takim sposobem nie mam z koleżankami o czym gadać..

Gość gość
typowa, czyli przeciętna, bez większych pasji, zainteresowań itp. zwykła dobra, miła dziewczyna, która nie wychyla się przed szereg. i to prawda, takim jest łatwiej o faceta, bo za dużo nie filozofują, ot biorą, co jest, zakładają rodzinę i żyją. intelektualistki ciągle coś kombinują i wychodzą na tym fatalnie. no ale natury swojej się nie zmieni

Gość BlankaaD
Gość - doskonale opisałeś to, co miałam na myśli. Zauważyłam, że mężczyźni (przynajmniej większość) nie lubią zbyt ambitnych, niezależnych kobiet z zainteresowaniami, nie lubią, gdy kobieta odnosi większe sukcesy od nich i jest bardziej energiczna.

Gość BlankaaD
Potrzebują kobiety, która będzie miła, ładna, oddana, czasem nawet wręcz uległa. Takiej, która będzie żyła w ich cieniu. Jeśli jesteś inna, niestety, ale zazwyczaj jesteś skazana na samotność.

Gość gość
No tak, lepiej sobie wmowic, ze faceci wola nieciekawe kobiety, do tego jeszcze brzydkie, dlatego ty "ta piekna i szalenie interesujaca " jestes skazana na samotnosc. Lepiej to brzmi niz "mezczyzni nie wykazuja mna zainteresowania", prawda?:D

Gość gość
Wcale tak nie uwazam, jestem mega ambitna i nie mam problemow z mezczyznami, zawsze kreca sie wokol mnie:) te narzekajace kobiety to zwykle maja jakis problem same ze soba

Gość gość
"Wcale tak nie uwazam, jestem mega ambitna i nie mam problemow z mezczyznami, zawsze kreca sie wokol mnieusmiech.gif te narzekajace kobiety to zwykle maja jakis problem same ze soba " XXXXXXXXX jak to zalajkować?? xD haha

Gość BlankaaD
Niczego sobie nie wmawiam, na pewno nic, co dotyczyłoby urody. Z wyglądu jestem dość przeciętna. Nie mogę natomiast zaprzeczyć, że zawsze byłam szalenie ambitna, ciekawa świata i od dziecka wpajano mi, że powinnam w życiu być kimś. Do teraz mi to zostało. Ale nie jest to żaden powód do szczęścia. Człowiek ambitny też czasem ma dość.

Gość gość
SORECZKI MIAŁO BYĆ TO "No tak, lepiej sobie wmowic, ze faceci wola nieciekawe kobiety, do tego jeszcze brzydkie, dlatego ty "ta piekna i szalenie interesujaca " jestes skazana na samotnosc. Lepiej to brzmi niz "mezczyzni nie wykazuja mna zainteresowania", prawda?" MEGA LAJK TEMU KOMUŚ