Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PILNEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

PILNE POSZUKUJE OSOBY KTORA URODZILA DZIECKO 16 LIPCA 2013 ROKU

Polecane posty

Gość gość
durna prowokacja, już taka była :/

Gość gość
Ile kosztują takie badania jeśli można zapytać? I jeśli możesz napisz po czym się zorientowałas i kiedy że dziecko może być zamienione?

nie nie jest to prowokacja, prosze przestac pisac takie rzeczy... bylam u ordynatora szpitala dwa razy i dwa razy mnie zbyl, za trzecim razem juz mnie do niego nie dopuscili, poszlam do dyrektora, ale widocznie byl uprzedzony bo tez do niego sie nie dostalam a sekretarka mi dala wyraznie do zrozumienia ze nie mam czego tam szukac

Gość gość
No ale jak to mozliwe skoro w dzisiejszych czasach dzieci sa po porodzie caly czas z matka

Gość gość
jakie masz obiekcje ze dziecko nie twoje???

my bedziemy robic w laboratorium w innym miescie badania zeby czasem nie doszlo do jakiegos szwindlu, koszt to ok 1300zl tak nam powiedziala kobieta przez telefon

Gość gość
po czym poznajesz że nie jest to wasze dziecko

Gość gość
nie zawsze dziecko jest cały czas przy matce

Gość gość
jakieś głupoty wypisujesz. Nie piszesz w jakim mieście tylko każesz się wypowiadać innym. Poza tym chyba dziecko miało obrączke na ręce i przecinano ją przy tobie wydając dziecko do domu. Ponadto nie wierzę, ze na sali rodziło was kilkadziesiat w tym samym momencie i stad mozliwośc pomyłki PROWO JAK NIC

no wlasnie, dziecko nie bylo przy mnie 24h na dobe

no dobrze, skoro twierdzicie, ze to prowo to nie bede sie wiecej wypowiadac, moze jednak znajdzie sie ktos kto zechce pomoc w jakikolwiek sposob, niech poda maila to sie z nim skontaktuje pozdrawiam

Gość gość
prowo jak nic :D jakbym ja szukała to bym podala miejscowośc itp. tym bardziej, że napisała, że w okolicy rozwiesiła :D

Gość gość
Pewnie ze by napisala klamstwa bo inaczej powiedzialaby po czym poznala ze nie jej dziecko przeciez to nie sekret zaden no i teraz boi sie podac jakiekolwiek miasto bo nie chce miec w razie czego problemow, chciala rozbudowac prowokacje ale ludzie glupi nie sa, no i teraz sie obraza i nie pisze bo nie ma juz argumentow.

Gość gość
jest możliwość.3 lata temu w Policach podminili dzieci.okazało się ze poznali że dziecko cięższe..niby waga przy ur ok 3 kg a do domu wypis 4200 i się zaczęło szukanie

Gość gość
ha ha ale się uśmiałam ! ha ha

Gość gość
ja bym się chyba nie dała oszukać, od razu bym poznała moje dziecko, po porodzie widziałam go tylko chwilę ale potem poznałabym go w tłumie.