Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocnepostanowienie

postanowilam dieta dr Mosleya czyli 5 na 2

Polecane posty

Gość mocnepostanowienie

Ponieważ poprzedni wątek słabo się rozwija postanowiłam że zaczynam w nowym wątku. Jeśli ktoś ma ochotę się przyłączyć to zapraszam. Założenia diety są proste, wydaje mi się że idealne dla osób ze słabą wolą. 5 dni jemy to co zwykle ok 1500 kcal a 2 dni ograniczmy się do 500 kcal. dni chude nie mogą występować po sobie. Z innych forów wiem że najlepiej by były to dni białkowe dla lepszych efektów odchudzania. Ja wiem że mi czasami nawet jeden dzień wytrzymać, albo udaje się cały dzień a na wieczór zawalę.. :(, niestety taka jestem, ale tym razem dam radę!!! 2 dni w tygodniu się poświęcę. Przegłodzony rzez jeden dzień organizm nie zwalnia przemiany materii a "wyjada" resztki przez co usprawnia procesy trawienne. Wieczorem wrzucę ciekawy film dokumentalny na ten temat. Dr. szczupły facet sam przeprowadza na sobie tą dietę przez 5 tygodni, jemu wprawdzie chodzi o poprawę zdrowia ale w efekcie chudnie 5 kg :). Ktoś za mną?

Gość wirtuozeria
A nie można by tak 7 dni w tygodniu te 1500 kcal? Na pewno będzie zdrowiej... Poza tym każdy ma inny tryb życia, jednemu wystarczy 1500 dla innego i 2500 będzie za mało, a co dopiero 500!

Gość gość
nie nei mozna , na tym polega ta dieta ze maja byc 2 chude dni i 5 tłustych

Gość gość
no postanowienie mocne :) ze nie ma nikogo

Gość gość
no wlasnie brak osob a tak sie deklarowaly

Gość gość
super dieta schudłam na niej ponad 10kg