Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikorasoo

JAK TO MOŻLIWE

Polecane posty

Gość mikorasoo

w dziecinstwie potrafiłam zjeść dziennie dwie białe czekolady, 10 ptysi (uwielbiałam ptysie), 2 op. żelków, 30 lizaków w między czsie. to było dziwne, ale nie jadałam w tedy wogóle obiadów, bardzo sporadycznie, cały czas słodycze i do dziś dziecińśtwo kojarzy mi sie ze słodyczami :) wszystkie pieniądze które posiadałam szły na słodycze, jadłam tylko słodkie i rzeczy. do dziś czsu zastanawiam się jak to mozliwe, że tyle tego jadłam a byłam najszczuplejsza w klasie, w wielu dziesięciu lat ważyłam 23 kg. teraz mam 19 lat i jak zjem dwie tabliczki czekolady bierze mnie na wymioty. nie wiem czemu tak jest, dziwi mnie to.... CZY TO CHOROBA??????

Gość gadyspor
nooooo bardzo dziwne, kurde az mnie zatkało

Gość zsfxgv
masakra.....

Gość duupeczka
a ile obecnie ważysz i mierzysz?

Gość mikorasooo
teraz 38kg 170cm

Gość kfghb
moze tasiemiec, anoreksja? nie mam pojęcia.... ale to dziwneże tak sie napychałaś i byłas szczupła a teraz tak nagle nic nie jesz

Gość gość
Bo teraz to nie jest jedzenie, sam syf i pełno chemii. Poza tym dzieci mają szybką przemianę materii, wtedy 90% wolnego czasu spędzało się na dworze więc spokojnie spalałaś te kalorie. A teraz zjesz czekoladę i będziesz siedzieć 2h przed monitorem.

Gość mikorasooo
czy ja wiem..... wydaje mi sie ze teraz więcej ćwiczę, chodzę na boks, karate, fitnes, biegam ze znajomymi po galeriach, bo zieleni mało :)

Gość gość
I to nie jest ten sam ruch co byłaś dzieckiem. Wtedy non stop człowiek był w ruchu. W tamtych czasach otyłe dziecko to było ewenement i z tego powodu miał przewalone. Nie było komputerów, a tv oglądało się najwyżej godzinę. A tak to piłka, rower, pływanie w rzece, skakanie w gumę, podchody, zabawa w chowanego, wigibasy na trzepaku, chodzenie po drzewach. Jak się wychodziło przed południem na dwór to wracało się gdy się ściemniało.

Gość gość
masz ostrą niedowagę, musisz obleśnie wyglądać

Gość gość
Skąd dawniej miałaś tyle słodyczy? To raz. A dwa to masz popierodolonych rodziców, że ci tak pozwalali jeśc. Rarytas to był rabarbar z cukrem 🖐️

Gość gość
sprawdziłam twoje bmi, niedowaga to nie, bo przed nia jest wychudzenie a potem od 15 wyniszczenie a ty masz 13. wrzuć fotke swojej budowy

Gość gość
PROWO. Moja koleżaka ma 165 i waży 45kg i sa z niej same kości wiec do dopiero przy 170 a do tego 38. Jak już zakładacie takie prowo to chociaż zmyślajcie bliżej realności Bo tak to bys siły chodzic nie miała a przeciez tyle ćwiczysz wiec powinnaś wazyć o wiele wiecej gdy mięśnie są wyrobione przez sport ;)