Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karta pamieci POMOCY

Polecane posty

Gość gość

mam nadzieje, ze jest tu ktoś, kto bedzie umiał mi pomóc. po kolei: pozyczyłam karte pamięci do aparatu fotograicznego, na której były juz zdjęcia. włożyłam do innego, starego aparatu, ktory czasami sie wylaczal. przez jeden dzien zdjecia normalnie sie robily, zapisywały na karte itd. nastepnego dnia aparat zaczal sie wyłaczac w czasie, kiedy chciało sie zobic zdjecia, po czym potem juz calkowicie padl. po przyjezdzie probowalam go właczac pare razy ( również wtedy, kiedy karta pamięci była jeszcze w srodku) ale juz nic nie pomoglo. teraz karte podłaczam do laptopa, a tam nie ma zadnych zdjęc, jedynie pojawia sie jedna ikonka takie jakby "puzzle", nie pamietam dokladnie bo bylo to kilka godzin temu... czy wie ktos, czy jest mozliwość aby te zdjecia byly na karcie, tylko komputer ich nie odczytał? czy raczej zostały one usuniete lub uszkodzne? i jesli tak, to jest jakis sposób aby je odzyskać? troche dlugo ale musiałam nakreślić sytuacje :)

Gość gość
Help!

Gość gość
są firmy zajmujące się odzyskiwaniem zdjęć, choć nie wiem jakie

Gość mojzesz33
Mozna odzyskac dane z karty wyglada to na bledy logiczne

Gość gość
Dzis mnie zawiodla moja bliska osoba wiec chce pomoc Tobie:wejdz na filestube .com i poszukaj programu getdataback sa 2 wersje a ciebie interesuje wersja fat,jesli nie nagrywalo sie nic wiecej zainstaluj i daj stadardowe ustawienia i czekaj az znajdzie pliki,pozniej dajesz copy i zaoszczedzasz sporo pieniedzy.Trzymam kciuki za ciebie!!

Gość gość
Bede cos z tym wszystkim kombinowac.zdjecia byly nie moje, wiec musze je szybko odzyskac. dziekuje :)