Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaaamma

Kogo wybrac bogatego czy biednego

Polecane posty

Gość Brak rozumu
Przedewszystkim to musze powiedziec, ze narazie zrob sobie przerwe z facetami i jak troche dorosniesz i zmadrzejesz to sie zabierz za ukladanie zycia z facetem. Jak narazie to sama nie wiesz co chcesz i to ze sie nie mozesz odpedzic od facetow to jeszcze nie znaczy ze zostana z toba na dluzej! Jesli kochasz pierwszego i jak piszesz dal ci juz popalic i duzo razy sie z nim rozstawalas to wspolczuje tobie jesli z nim zostaniesz. Taki zwiazek nie ma szans na przyszlosc jesli ma to byc normalny zwiazek. Jesli chodzi o drugiego, bogatego zreszta to tez nic ciekawego z tego nie wyniknie. Do udanego zwiazku dwojga ludzi jest potrzebne uczucie, prawdziwe, zrozumienie, respect, tolerancja, wspolne zainteresowania. Pieniadze to nie wszystko. Popatrz wokolo ile ludzi ma duze pieniadze i nadal nie sa szczesliwi.

Gość Brak rozumu
Przedewszystkim to musze powiedziec, ze narazie zrob sobie przerwe z facetami i jak troche dorosniesz i zmadrzejesz to sie zabierz za ukladanie zycia z facetem. Jak narazie to sama nie wiesz co chcesz i to ze sie nie mozesz odpedzic od facetow to jeszcze nie znaczy ze zostana z toba na dluzej! Jesli kochasz pierwszego i jak piszesz dal ci juz popalic i duzo razy sie z nim rozstawalas to wspolczuje tobie jesli z nim zostaniesz. Taki zwiazek nie ma szans na przyszlosc jesli ma to byc normalny zwiazek. Jesli chodzi o drugiego, bogatego zreszta to tez nic ciekawego z tego nie wyniknie. Do udanego zwiazku dwojga ludzi jest potrzebne uczucie, prawdziwe, zrozumienie, respect, tolerancja, wspolne zainteresowania. Pieniadze to nie wszystko. Popatrz wokolo ile ludzi ma duze pieniadze i nadal nie sa szczesliwi.

Gość gość
Mężczyzna wybierze tą, którą kocha, kobieta tego, który więcej posiada.

Gość gość
wez pierwszego,tego biedniejszego. Jesli zrobisz odwrotnie, naprawde bedziesz tego zalowac, jesli nie teraz to kiedys na pewno. Tylko ze wtedy bedzie juz za pozno...

Gość gość
wez pierwszego,tego biedniejszego. Jesli zrobisz odwrotnie, naprawde bedziesz tego zalowac, jesli nie teraz to kiedys na pewno. Tylko ze wtedy bedzie juz za pozno...

Gość gość
I tak wybierze bogatego przeciez chce zycia atrakcji i rozrywek ! Kobiety to materialne istoty one kochaja za cos nie wbrew czemus :D

Gość gość
"I tak wybierze bogatego przeciez chce zycia atrakcji i rozrywek ! Kobiety to materialne istoty one kochaja za cos nie wbrew czemus" x To prawda kobiety to debilki :) zawsze da dysce mówię ze mam bmw itp Nawciskam im kitu potem się z nimi prześpię :) a potem je rzucam :) Już zrobiłem to z 20 dziewczynami żadna nie odmówiła :) Materialistki tak :)

Gość gość
ty tam gościu, nie myl k***w z disco z normalnymi kobietami. szukasz szmat i się dziwisz, że lecą na Twoją bajerę. idź do biblioteki i spróbuj jakąś szarą myszkę na bmw wyrwać, zobaczymy, jak ci pójdzie. przygłup skończony.

Gość gość
A ja doradziłabym ci tak: powiedz ex-owi, co czujesz. I że owszem, nie jest ci obojętny, ale ... i przypomnij mu dlaczego się rozstaliście. ] z doświadczenia ci powiem, ze te powody wrócą, takie same, albo gorsze, tylko ex poczuje, że jesteś jego. A skąd wiesz, że nie wie o tym drugim? jesteś pewna, że to nie jest gra? Wiem jak się czujesz, byłam w takiej samej sytuacji i ten drugi godził się być tym drugim, dopóki nie poukładam sobie spraw. Tez był zamożniejszy, mądrzejszy i traktował mnie jak księżniczkę, zaskakiwał, robił niespodzianki (nie mówię o prezentach, bardziej takie niespodzianki dla duszy). Tego nie dawał mi ten z którym byłam dłużej, ale nie układało się. [] w końcu wybrałam, tego nowego i nie byłam szczęśliwa:( tęskniłam za eksem, nie da się 5 lat wykreślić ot tak, mimo kłopotów i wielu wielu ran. [] po 2 miesiącach rozstałam się z nowym partnerem, coś do niego już czułam, ale nie mogłam go oszukiwać, tym bardziej, że to był związek na odległość, mnie na miejscu trzymała praca, a i tu mieszkał ex, więc miał więcej możliwości by mnie widywać. [] dzisiaj jestem z exem;) 10 lat po ślubie, początki łatwe nie były, wróciły zmory z przeszłości, ale zebrałam się i powiedziałam mu, że albo się zmieni, albo z tego małżeństwa nic nie będzie i niech przypomni sobie jak było mu beze mnie, że niech pamięta, że mam odwagę odejść i to zrobię jak mnie do tego doprowadzi. Zaczął się zmieniać i dlatego nam się udało. Dzisiaj mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa, jak patrzę na niego i na nasze dzieci, na dom jaki stworzyliśmy. O tamtym "nowym" myślę czasem, jak by to było, tez miał swoje takie nawyki, których nie bardzo tolerowałam (pewnie przez to długo nie był w związku i pragnął tak bliskości, ale nie mógł się odzwyczaić od ciągłego dawania uwag i dobrych rad - jak starszy pan:-o). Myślę, że prędzej czy później i tam doszłoby do rozłamu. Był dobry, ale żeby nie było kłótni musiałabym się całkowicie mu podporządkować, a to nie mój charakterek;) rób, co co rozum mówi, serca tu nie słuchaj, ono zawsze wprowadza w błąd ...

Gość Kamila911
Pieniądze Szczęścia nie dają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - ale lepiej się płacze w Mercedesie niż na rowerze ;-)

Gość gość
Jestescie skonczonymi idiotami, szczegolnie faceci wypowiadajacy sie w tym topiku. Gdyby ten biedny chlopak kochal cie bezwarunkowo, szanowal itp to sprawa bylaby prosta - bierz jego! Tylko zrozumcie tlumoki, ze oni juz ze soba byli i sie nie sprawdzil! Znowu bedzie tak, ze przez pare miesiecy euforia, a potem rozczarowanie i zal. Co do tego drugiego - nie wybietaj go jezeli widzisz w nim tylko pieniadze! Taki zwiazek dlugo nie przetrwa, do rozwodu dojdzie na bank, szczegolnie jezeli on widzi w tobie tylko wyglad zewnetrzny. Zastanow sie czy moglabys go pokochac dojrzala miloscia. Jezeli nie, to nie wiaz sid z nim. Tak wiec ani jedmego ani drugiego, chyba ze ten pierwszy jakos sie zmienil, chociaz watpie w to... Malo ktory facet sie zmienia. Ten drugi - tylko wtedy gdy pokochasz prawdziwie, milosc przychodzi z czasem, tez tak bywa. Jezeli slub to tylko z milosci.

Gość gość
Mam kase i co zona sie puszczala, w******em na zbyty pysk. A teraz alimentow zachcialo sie suce. I nie oceniajcie mnie zle bo bylem dla zony super facetem, na co w sadzie byli swiadkami sasiedzi, wspolni znajomi.

Gość Brak rozumu
Ten koles co bral dziewczyny na chate po dysco to musze przyznac ze smutne co pisze. To one nie lecialy na niego tylko na bmw. Gratuluje sex musial byc super, dwie maszynki! Dowiedzione ze facecie az 75% zeni sie z partnerkami z ktorymi sex jest super a tylko 35% kobiet wychodzi za maz za dobrego partnera do sexsu, cos to mowi! Jesli z facetem sie ciagle rozstajesz i sa nieporozumienia to po slubie bedzie duzo gorzej. Jesli facet widzi ciebie tylko zewnatrz a nie to co masz w swojej duszy a ty tylko szmal i wygodne zycie to sie rozczaruszej i to szybko. Zamozni facecie zmieniaja babki jak rekawiczki, oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc a jesli nie to zdradzaja. Pozatym jesli to bedzie naprawde fajny facet i zobaczy ze jestes z nim na forse to tez bedzie finito. Tak naprawde to niedoroslas do prawdziwego zwiazku.

Gość gość
Laski XXI to patrza tylko na gruby portwel i dlugiego kutasa, reszta ich nie interesuje a same maja puste golowy i ciappska jak wiadra rozwalone

Gość gość
Od facetów wymagają a inteligencją nie swiecą

Gość gość
"Laski XXI to patrza tylko na gruby portwel i dlugiego kutasa, reszta ich nie interesuje a same maja puste golowy i ciappska jak wiadra rozwalone" aa aa aa Popieram wypowiedź :)