Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red hood girl

szczesliwa w milosci

Polecane posty

Gość red hood girl

Witajcie forumowiczki, jestem szczesliwa w milosci. Tyle juz w swoim zyciu przeszlam, ze stwierdzilam ze juz mi sie nigdy nie uda. Poznalam faceta , ktorego naprawde kocham i widze ,ze on mnie tez. Kazdy kto nas spotka, mowi nam ze widac ze sie kochamy i jestesmy szczesliwa para :) ... Dziewczyny ,ktore mysla ze juz nikogo na swojej drodze nie poznaja mysla sie. Na kazdego ktos czeka :)

Gość gość
też tak miałam na początku, więc nie ekscytuj się

Gość gość
Potwierdzam:)

Gość gość
a h u j nas to interesuje wy pie r da laj

Gość brunetki blondynki ja wszystk
ja tez jestem szczesliwy w milosci - tzn jak mnie kochaja to jestem szczesliwy :classic_cool:

Gość red hood girl
hehe dla mnie poczatek zwiazku to pierwsze pare miesiecy ale nie 7 lat :) wiec jest sie czym ekscytowac uwazam :) ...

Gość gość
dzisiaj forumowicze są wyjątkowo zawistni, a jak ktoś ma coś lepiej to zaraz cię obsypią wyzwiskami

Gość red hood girl
h u j pisze sie przec ch... czyli ch u j :)

Gość gość
a p i e r d o l e cie w d u p e i sra m na twoj ryj

Gość red hood girl
to nie wyjatkowo dzisiaj gosciu :) To forum jest pelne hejterow i ludzi bez kultury osobistej, ale sa tez ludzie wychowani :)

Gość red hood girl
Kolejna wychowana :) Tylko na tyle Ciebie stac ? Wyzyj sie pogadaj sobie, moze Ci ulzy :)

Gość gość
wale konia dziadkowi mojego kolegi i zlizuje sperme z jego pieknych starych jajeczek a on lize moja c*pke pełna krwi menstruacyjnej od czasu do czasu zaczepiajac o moj nie wytarty po kupie odbyt to jest rozkosz dopiero

Gość waleeeeeee
jestes obrzydliwa... szkoda mi Twojej matki , ze wydala takie cos na swiat :)

Gość _sky_is_the_limit_
Gratuluję i życzę szczęścia :) też tak miałam, potem to straciłam a teraz znowu mam więc o jedną lekcję jestem dalej od Ciebie, bo nie jest wcale tak, że tylko jedna osoba na Ciebie czeka, jest ich wiele :) I też wiem, ze nie wszystko jest dane raz i na zawsze, a kolejna miłość nie musi być tą gorszą.

Gość gość
często też jak jego babcia zrobi kupe to zaczynamy ostry scat smaruje jej stare cycki gównem nastepnie go zlizuje wkladając sobie w c*pke palec dziadka bo sam nie moze ma paraliz

Gość red hood girl
sky- oczywiscie zgadam sie z Toba :)... sama kiedys mialam faceta z ktorym bylam dosc dlugo, niestety nie wyszlo nam... Z tym mezczyzna czuje sie wspaniale i nikogo jeszcze tak nie kochalam. Udowodnil mi w wilelu momentach ze jemu zalezy :)

Gość gość
ale mi śmierdzi z brochy jakimis starymi rybami chce może ktora wylizać

Gość ldhdehcbehcbhdbh
gosc- to umyj i przestac pisac o tym wszedzie - bo to jest nudne i dziecinne

Gość gość
Nie licz tutaj na elokwencje slowa,poza tym jak niby spotkac kogos normalnego,jak juz co pokolenie,to bardziej skrzywione psychicznie.Poczytaj tutaj,co sie dzieje.Gdzie sie podziala ta mlodziez,z kultura slowna,dobrymi manierami?Jaki ten kraj Nasz ma reprezentowac obywateli,skoro od poczecia juz zgnilizna rosnie.

Gość gość
a ty co k***a adwokat za robote sie wez nieudaczniku tylko po p******ych forach latasz i bzdury piszesz do roboty anie pod mops

Gość gość
zgniełek sie koooorwa odezwal ktory jest pograzony na starcie i nie jestw stanie w realu funkcjoonowac to na najgłupszym forum siedzii to ja mam beeke z takich jak wy nieudacznicy zyciowi "społecznośc kafeteryjna" ha ha ha ha lubie wam podopierdalac ale szkoda mi was ze tylko fora wam zostały hah ahaha

Gość gość
Beke to ja mam z Was niedorozwoje.Czasem tu wchodze i odpowiadam normalnym,a Wy niedorozwoje zawsze musicie sie wpier.....c z Waszymi niedomytymi ryjami.No,teraz to poziom Wasz nie?ha ha...szczescia zycze autorko,posmialem sie troche z tych prymitywow,ktorych tu nie brakuje,ale najwiecej maja do napisania,bo w realu swiat ich straszy ha ha.

Gość gość
"czasem tu wchodze" ha ha ha ha dyżurny nieudacznik/ca

Gość tez tak mam11111
Gratuluję autorko, też miałam dużo szczęścia, bo mam super faceta, jestesmy fajną parą. Zostaje tak tylko trzymać i iść wspólnie do przodu. powodzenia

Gość red hood girl
05.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość x Dla Twojej wiadomosci jestem w pracy i nie siedze na zadnych zasilkach. Czasami jest tak ze nie mam nic do roboty i czasami tutaj wchodze i czytam. dzisiaj postanowilam ze i ja cos napisze. Tak jak stwierdzilam wczesniej, sa tutaj tez ludzie kulturalni z ktorymi mozna milo porozmawiac :)

Gość red hood girl
tez tak mam- bardzo Ci dziekuje i rowniez zycze szczescia :)

Gość gość
ooo to tymbardziej nierób i kafeteryjny zmianowiec niewydazony ha ha ha

Gość gość
Chyba nie ma sensu sie tlumaczyc,bo tych normalnych jest Nas garstka,poza tym Im sie wydaje,ze mamy dyzury tutaj,jestesmy nieudacznikami,ale zaloz tylko temat,to zaraz sie wpierd....ze swoimi madrosciami i wyzwiskami.Ja tu takze wchodze czasem i czasem odpisuje normalnym,jak wspomnialem,po prostu trzeba ignorowac te cale towarzystwo dzieciaczkow-niedorozwinietych umyslowo:D

Gość tez tak mam11111
a ciekawe do kogo zaliczyć gościa z 13.02

Gość red hood girl
Ale dlaczego nierob? W tym momecie nie ma pracy, to co mialam zrobic zrobilam - nierob to osoba , ktora nie ma pracy i nie pracuje. Zanim bedzie uzywac jakiegos slowa do obrazani innych rade sprawdzic co oznacza dane slowo:) - ja pracuje wiec nierobiem nie jestem :) pozdrawiam. b