Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nr 2

Dieta Beaty Góreckiej ktoś stosował

Polecane posty

Gość gość nr 2

Jakie efekty?

Gość gość
a co to za dieta?

Gość hejaaaaaczka
no wlasnie na czym polega i dla kogo jest dobra?

Gość gośc nr 2
Wpiszcie dieta na przyspieszenie spalania tkanki tłuszczowej beaty góreckiej i u gory jest p d f nie podaję linku bo znowu będzie że reklama czy spam. Jest podobna do turbo i onz są 4 grupy i 6 posiłków i np 2 produkty z grupy I i 2 z II itp. Przymierzam się do niej od następnego poniedziałku trwa 10 dni ktoś ze mną??

Gość gość
mozna za free pobrac?

Gość gość
nie moge znalezc w pdf :(

Gość gość
znalazlam ,poczytam pozniej

Gość gość
wyglada na fajna ale czy faktyzcnie na niej schudnei sie? ja bym chciala z brzucha

Gość gość
jutro z rana sobie poukladam jak by wygladal jadlospis na 1 dzien itd i moz esie skusze a ty zaczynasz czy zmienials zdanie?

Gość gość
tylko jaka tan salatka z tunczyka? gotowa? fajna ta dieta chyba od jutra zaczne juz

Gość gość
juz doczytalam sa przepisy tez podan e dieta latwa wiec sprubuje nie wymaga duzo czasu jestem za :) jutro napisze moj plan na 1 dzien i czekam az sie ktos przylaczy , nie mam nadwagi jedynie brzuch -oponke wiec na tej diecie mysle ze da rade spoko jutro sie zwaze itd :) pozdrawiam i dzieki za dietke :)

Gość gość
sorki za literowki czasem mi sie zdarzaja jak szybko pisze

Gość gośc nr 2
to super że zaczynasz ja od pon na pewno bo mój mąż ma urlop teraz i to tu lody tu piwko itp też nie mam nadwagi tylko brzuch a dieta wydaje sie przyjemna tylko nie wiem jak z przyprawami no i 10 dni to szybko zleci ja bede jeść 5 posilków bo tak już mam ustalone od jakiegoś czasu że jem o stałych porach i nie chce tego zmieniać najlepiej sobie wlasnie ustalić jadłospis bo potem sie może okazac że nie mamy produktów albo coś jakbym schudła nawet 1kg ale tłuszczu to już będę się cieszyć pisz o efektach i jadlospisy samopoczucie może ktos sie jeszcze dolączy

Gość gość
hej jednak zaczne od poniedziałku , bo znajomi z pracy meza zaprosili nas na wekend na grila wlasnie do mnie dzwonił, wiec nie bede zaczynac dzis i sie tłumaczyc ze sie odchudzam , tym bardzie z enie mam nadwagi a ty zaczynasz w ten poniedziałek? czy nastepny

Gość gość
teraz czytalam te przepisy i tam jest wnich sol i pieprz , wiec mozna musze wejsc na swoj nik ( nie pamietam hasła , musze poszukac jak znajde to bede pisac na swoim ) :)

jestem na swoim niku :) jak jeszcze patrzyłam to uzywa sie tez oliwy swiezych ziol wiec jest bardzo dobrze damy na pewno rade , to tylko 10 dni a jest troche tych produktow z ktorych mozna ulozyc menu ja bede pisac na caly dzien menu a ty ? a potem jest wychodzenie z diety tam zalecane

Gość gość
oby z brzucha cos spadło jak mysllisz? mam zła stopke z kiedys,, musze zmienic

zmienilam stopke , , odezwe sie pozniej , moze cos napiszesz albo ktos do nas dolaczy sie

Gość dorka4321
a mozecie zmienic nazwe topiku bo tu nikt nie wejdzie , bo tytul jest czy ktos stosowal , a lepeij moz e by bylo jakby byl jakis inny ale to do autorki bardziej tez sie dolacze od poniedzialku

Gość dorka4321
a z ud sie schudnie?

Gość gość
to zalozcie nowy temat a jak nie to ja załoze bo zaczynam jutro

Gość mmgghhaa
ja tam wole onz lub turbo

Gość mmgghhaa
przynjamniej sprawdzona za duzo tu jest owocow, owoce to same cukry

Gość siemkaaa
ile chudniecie

Gość siemkaaa
a dacie jakis opis diety? to jest warzywno-owocowa?

Gość gość
nie ma opisu ja n ie znzalazlam

Gość gość
to jest jak ktos tu pisal ze onz turbo moze to jest opisane gdzies albo ktos ma i poda nam

Gość hejaaaaaczka
to jest 1 0 dniowa to moze ta jedna z dziewczyn na forum bardzo poleca te dietke.. trwa 10 dni i chudnie się na niej od 7 do 12 kg..ona osobiście schudłam 9 kg a jej koleżanka np 11kg po diecie oczywiście należy uważać i ograniczać jedzonko... więcej sie ruszać itd. Oto dieta: 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hejaaaaaczka
do autorki czy to ta dietka?