Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może ktoś mi pomóc

Polecane posty

Gość gość

Witam staramy się z mężem o dziecko.Gdzieś około półtora tygodnia po stosunku zrobiłam test ciążowy i wyszła jedna kreska a za jakiś czas pokazała się druga bardzo blada.Dodam iż to mogło się pojawic po godzinie bo przez przypadek sprawdziłam.Na drugi dzień zrobiłam drugi test i wyszła tylko jedna.Nie jestem pewna czy kochalismy sie w dni płodne ponieważ od jakiegos czasu nie mam śluzu płodnego.Co to może znaczyc??Zanim pójde na konsultacje chciałam się Was kochane poradzić.Czy któraś z Was miała podobną sytuacje??Przepraszam, że tak chaotycznie napisane ale śpieszyłam się:)Pozdrawiam.

Gość gość
ile tych watków jeszcze założysz??? zrozume tepa babo ze druga kreska odczyna po kilku godzinach jest fałszywym wynikiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zrób jeszcze z 3 testy i ich wynikiem się zasugeruj

Gość gość
** odczytana

Gość gość
Zrob test w terminie miesiaczki z porannego moczu. Odczytuje sie go do kliku minut a nie godzin - przeczytaj ulotke tam masz wyjasnione jak od zytywac test i po jakim czasie daje niewiarygodny wynik. Mam nadzieje ze pomoglam :)

Gość gość
robisz test zdecydowanie za wcześnie, a potem jesteś zdziwiona

Gość gość
Jeśli drugi test wyszedł negatywny (kiedy go robiłaś, terminie kiedy miałaś mieć @ ?) to prawdopodobnie nie jesteś w ciąży. Po godzinie nie odczytuje się testu ciążowego.

Gość gość
Wybacz ale pierwszy raz założyłam ten temat.O co Ci chodzi??Nie podoba Ci się coś to nie komentuj moich wątków.A tępa nie jestem a poza tym każdy sądzi według siebie:):):)

Gość gość
ona juz zrobiła z 10 testów, wszystkie negatywne ale ona dalej d*pe truje

Gość gość
Dzięki dziewczyny:)Fajnie że odpisałyście odpisał:)