Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłam

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie ,szukałam przez długi czas dobrego salonu i w końcu znalazłam to czego szukałam , dziewczyny rewelacja ,zawsze uśmiechnięte ,atmosfera wspaniała ,profesjonalne podejście ,no i co najważniejsze słuchają co się do nich mówi.Polecam ,bo tanio i perfekcyjnie wykonana robota ,klasa sama w sobie ,już nie muszę szukać znalazłam to czego chciałam.Salon mieści się na Wojewódzkiej 7 Atelier Fryzur Ewa Gałka polecam!

Gość gość
ahh, zapomniałam dodać miejscowość Kozie Zady kolonia

Gość gość
Katowice ul.Wojewódzka7

Gość gość
Niezbyt profesjonalne podejscie do klienta ... Obcinala mnie Pani w ciemnych dlugich wlosach i mialam wrazenie ze dopiero sie uczy nie potrafila zaproponowac nic od siebie fryzura nie ukladala sie po umyciu niestety ale skonczylo sie to korekta u innego fryzjera ..

Gość gość
AUTOREKLAMA :D

Gość gość
Nie rozumie jak salon w ktorym fryzjerki bez szkoly i doswiadczenia robia z siebie wielkie stylistki po czym nie sa w stanie wykonac prostej fryzury ...jest w stanie istniec?

Gość gość
Moze jeszcze sie ogłaszająna gruponie za 5 zł ? A naiwne klientki walą do nich drzwiami i oknami

Gość gość
Witam ja tez mialem nieprzyjemnosc goscic w atelier fryzur ewa galka w katowiach i potwierdzam ze Pani w ciemnych wlosach chyba imie Sympia uczy sie na klientach ..

Gość gość
Ależ zorganizowana nagonka, dziewczyny nie poddawajcie się, róbcie swoje!

Gość gość
Dzień dobry . Salon wyglada obiecujaco kosmetyki na dobrym poziomie natomiast dziewczyny ktore tam pracuja ? Litosci .. proponuje jakies szkolenia czy doksztalcenie bo niestety ale Panie nie podolaly moim wymagania calosc oceniam na bardzo sredni.

Gość gość
Widać po stylistyce i formie wypowiedzi że te negatywy to od samych ciołków do szkoły buraki a nie zabierać się za krytykowanie! Sami u siebie nie widzą wielkiej belki drewnianej a u kogoś zobaczą małą drzazgę!

Gość Katarzyna K
Po przeczytaniu tych negatywnych wypowiedzi z ciekawości wybrałam się do Atelier.I co??? Pozytywne zaskoczenie! Usługa wykonana na wysokim poziomie, do tego przemiła atmosfera no i przepiękny salon jakby retro.Z pełną odpowiedzialnością POLECAM!!!!!

Gość gość
Ja mogę polecić z czystym sumieniem ten salon. Panie zawsze doradzą, są miłe i uśmiechnięte. Ceny też nie są wygórowane. Ja najczęściej chodzę do pani blondynki jest świetna zawsze coś doradzi i jest uprzejma. Polecam !

Gość gość
"Po przeczytaniu tych negatywnych wypowiedzi z ciekawości wybrałam się ". Jaasnee... kto normalny wybiera miejsce mające złą opinię? Hę, spamereczko? :O

Gość gość
Ja tylko chodzę do salonów ze złą opinią. Tam jest najtaniej :)

Gość gość
A ja chodzę do tanich z DOBRĄ opinią, tam nie ryzykuję, że wyjdę z płaczem i horrorem na głowie.