Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonsensssem

Nazwałem ją dziwką co robić

Polecane posty

Gość nonsensssem

Pojechaliśmy na biwak, na który zostały zabrane osoby które mi nie pasowały od początku i dobrze wszyscy o tym wiedzieli. jednak namawiali mnie bym jechał (wręcz błagali w tym moja niedoszła dziewczyna Kasia która kręciła z 3 chłopakami na raz w tym ze mną). Specjalnie wróciłem i pojechałem tam. Zanim rozbiliśmy namioty siedzieliśmy u kasi, zaczął się nieprzyjemny dla mnie temat jej byłego powiedziałem aby go skończyli, jednak nie, zdenerwowałem się i wyszedłem z kumplem który też drążył ten temat. Poszliśmy pić, dołączyła do nas reszta. Znów zaczął się ten sam temat co w domu.(mój najlepszy kumpel i kasia go zaczęli) ona zapytała czy uważam, że jest dziwką, ja byłem ostro pijany i nawet nie wiem kiedy przytaknąłem. W życiu bym do niej tak nie powiedział, bo kocham ją; / Wtedy wtrąciła się jej koleżanka ja powiedziałem, żeby się nie wpierdalała w to wtedy wtrącił się jej chłopak z tekstem" [CENZURA]ć Ci" ? doszło do strasznej awantury kolega mnie odciągnął u którego przenocowałem. Wstałem ze strasznym moralniakiem, nie wiem co mam robić? Nikt ze znajomych się do mnie nie odezwał od wczoraj Alkohol chyba nie usprawiedliwia mojego zachowania.; / wlasnie dowiedzialem sie od kumpla ktorego tam poznalem ze spedzil z nia nocke i sie z nia przelizal w dodatku obudzil sie bez koszulki... Nie wiem co robić? Powinienem ją przeprosić? Zerwać kontakt? Zapomnieć? Przeprosić znajomych za to co się wydarzyło? Nie mogę spać jeść nic ściska mnie w brzuchu po prostu nie mogę żyć; /

Gość Edzio Snowden
idz na dziwki, zobaczysz roznice :classic_cool:

Gość gość
jak jeszcze nie jest to kiedys bedzie to sie tym nie przejmuj,kazda dziwka sie rodzi i dziwka umiera

Gość gość
idz do nich ,i przy wszytkich ja przepros powiedz ze byles zamroczony alkoholem itd. od siebie cos powiedz bez wzgledu na to co będzie wyjasnij sprawę normalnie z odwaga

Gość gość
Za co przepraszać? powiedziałeś prawdę:)

Gość gość
Alkohol nie jest dla każdego.

Gość gość
możesz przeprosić i odejdz o nich. miej swoj honor. nie szanowali cie, gadali a wiedzieli że ci to nie pasuje. wiec po co być w takim towarzystwie? odpuscisz to jaja beda sobie z ciebie ciagle robic. postaw na swoim.

Gość gość
odpowiadam na temat watku: pierogi lub golabki mam nadzieje ze satysfakcjonuje moja jakze przemyslana odpowiedz

Gość ach te historie
pierdołami sie przejmujecie , powiedziałeś czy przytaknąłeś to różnica! po drug kuzwa ile można mówić kobiecie ze nie chcesz słyszeć tematu jej byłego a po trzecie jak całowała sie z innym na tej wycieczce to juz wybrała prawda wiec daruj sobie ją.

Gość nonsensssem
Cięzko mi bez niej :( tęsknie za jej wyrobionym oczkiem kakowym oraz jej niezwykłą pasją do pszczelarstwa uwielbiała bzykanie, zbieranie miodu i zbijanie pąków