Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotnosc w uk

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie tu obca, nie mam zadnej polskiej kolezanki. Mam tylko kolezanki angielki.Ale to nie jest to samo. Nigdy wczesniej nie bylam taka samotna.Z londka na polnoc wyjechalam , bo poznalam mojego meza.Probowalam juz poznac polskie kolezanki, ale jakloos nie szlo nam po drodze. Czy ktos tak jak ja czuje sie tu tak bardzo samotny?

Gość smartphone
Pocieszę cię,że czasami lepiej jest nie mmieć koleżnki, niż mieć byle jaką. Znajdzie się jakaś tylko o tym tyle nie myśl.

ale czemu się tak na polki akurat uparłaś? Może sama się dystansujesz przez głupie uprzedzenia.

Gość gość
a gdzie mieszkasz

Gość tez mam podobnie
tyle,ze ja nawet nie mam przyjaciolek wsrod angielek. Mam wrazenie ze nie pasuje do wiekszosci osob tutaj. jestem tu juz 4 lata i nie raz sie juz rozczarowalam. bylo i pozyczanie pieniedzy na ktore czekalam 2 lata,i jakies niewyjasnione cuda gdzie te "kolezanki" nagle przestaly sie odzywac,pozniej znowu zaczely mowic czesc a ja do tej pory nie wiem o co chodzilo. olalam to juz. ja poprostu jestem dla nich ta co pomoze i co mozna na nia liczyc ale juz nie ta co a impreze by ja zaprosic albo nawet przyjsc do mnie na impreze. nie wiemczy tak trafiam czy moze cos ze mna jest nie tak.teraz w pracy jestem najmlodsza dziewczyna.oprocz mnie tylko same brytyjki okolo 40tki czy nawet 50tki. zupenie nie moj przedzial wiekowy bo ja nawet nie mam jeszcze 30tki.w pracy ok, bo sa bardzo mile i fajnie rozmawiay ale juz zeby gdzies wyjsc to raczej nie. a w Polsce nie mialam problemu ze znalezieniem znajomych a nawet przyjaciol a tutaj... ja mam wrazenie, ze nawet Polacy tu jacys inni sa.

Gość martka2013
Hej kobitki Jest ktos z okolic West Midlands? Chetnie poznalabym kogos do pogadania kawa ploteczki zakupy i zycie wydalo by sie piekniejsze;p

Gość gość
Dzieki dzewczyny za te wpisy, troche mnie podnioslo na duchu. Dlaczego polskie kolezanki? Nie mam zadnych uprzedzen do jakiejkolwiek narodowosci. W pl zawsze mialam kolezanki i tak juz mi zostalo. Jestem tu w obcym kraju i to chyba , ze chce poznac polke wynika z kraju , w kyorym sie urodzilam i wychowalam. Niestety tu poznac jakas fajna plska kolezanke graniczy z cudem. Tylko pozycz kase alno cos zalatw. Jestem z manchesteru.

Gość gość
Zalozylam email, jakby ktos byl chetny popisac, czy sie spotkac. samotnoscwuk@yahoo.co.uk