Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seryjka29

Podatek dochodowy a seks kamerki

Polecane posty

Gość seryjka29

witam, zarobiłam trochę kasy na portalu szolap, ale nie wiem jak jest tam z placeniem podatku? orientuje się może ktoś w tej kwestii będę wdzieczna za odpowiedzi pozdrawiam

Gość gość
połowe musisz wysłać Donkowi :)

Gość seryjka29
jest tu kto ludzie?

Gość gość
W regulaminie szołap jest napisane że każdy we własnym zakresie płaci podatek więc z tym pytaniem to raczej do informacji podatkowej albo US :) zapytaj na forumprawne.org

Gość gość
Donek to taki państwowy alfons :) alfons nad alfonsy :D

Gość seryjka29
jak to polowe????

Gość gość
jak ty chcesz zaplacic podatek za prostytucje jak rzad nie przyznaje sie do nierzadku i nie opodatkowal go, hmm?

Gość semiYaaa
Praca na kamerkach podlega pod dzialalnosc artystyczna i jak najbardziej nalezy sie z tego rozliczyc. Jesli tego nie zrobisz, to mozesz spodziewac sie kontroli urzedu skarbowego, a wtedy bedziesz musiala oddac 75% od uzyskanego dochodu. Moze byc tez tak, ze ci sie upiecze i nikt nie bedzie cie kontrolowac, zalezy jeszcze jakie kwaty wplywaja na konto?

Gość gość
hahaha dobre DZIAŁALNOŚĆ ARTYSTYCZNA, to ja od jutra zaczynam, w końcu jestem urodzoną i utalentowaną artystką, szkoda marnować talentu :-)

Gość gość
tak tak. Rodzicom,dziadkom i sąsiadom pokaż jaka jesteś utalentowana

Gość seryjka29
kwota ok 7 tys miesięcznie, także lepiej samemu zaplacic niż mam 75 % potem stracic :( dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam

Gość asttt8
nie prcuj na pl stronach to nie bedzie problemu na str niemieckich czy usa tam odliczja podateka karte mas z usa iwec nikomuz pl nic do tego z pl stonami nie radze

Bzdura, z wszystkich stron trzeba się rozliczyć. Ja wprawdzie nie wymac**ję lancą na kamerkach, ale mam spore dochody z google adsense które też niby trzeba "samemu" opodatkować. Ale nie robię tego bo szkoda mi kasy, przez 4 lata nic się nie wydało.

Gość gość
Dave Gahan a płatność przelewem na konto w PL ? Jeśli tak to teraz będziesz żył w niepewności przez 6 lat od czasu każdego przelewu.

Zmieniłem konto w zeszłym roku, przelew z adsense na konto w PL. Raczej u mnie sprawa nie do wykrycia, chyba że ktoś życzliwy podkabluje.

Gość webcamlover
Nie pakujcie się do żadnej pracy na seks czacie. Nie wierzcie w anonimowość na takich czatach, choćby były "z drugiego końca świata". NAGRAĆ obraz z seks czatu, OBOJĘTNIE JAKIEGO, to ŻADEN PROBLEM, a ktoś niezaznajomiony z komputerami może nagrać to nawet zwykłą kamerą. Są tacy co tylko tym się zajmują, a potem sprzedają wasze filmiki na swoich stronach. W sieci jest pełno takich filmików i pozostaną tam (ogólnodostępne dla wszystkich - także waszych najbliższych) już chyba dotąd, dokąd internet będzie istniał, albo i dłużej (czyli - NA ZAWSZE, bo nie da się ich całkowicie usunąć). Jeśli już nie macie wyjścia, albo jest wam obojętne to że każdy będzie mógł was zobaczyć i zidentyfikować, to zróbcie własne rozeznanie jakie strony są dostępne i zarejestrujcie się SAMODZIELNIE na tych jakie wam najbardziej pasują i wydają się wiarygodne. W żadnym wypadku nie pracujcie dla żadnego studia ani innego pośrednika (wiele ze stron to właśnie pośrednicy), oni zabiorą wam większość tego co zarobicie i jeszcze potem zrobią z was prostytutkę, bo będą mieć wasze wszystkie dane i prawa do wszystkich nagrań z waszych "sesji" i zdjęć umieszczonych na takich czatach (czym mogą was szantażować do końca życia). Poza tym, nie jest to łatwy kawałek chleba. Na początku może znajdziecie zainteresowanie, ale z czasem jak już nagrania z wami zaczną krążyć po internecie, to niewielu będzie wam chciało płacić. Chyba, że macie ogromną umiejętność przekonywania. To praca tylko dla ekshibicjonistek, bo chłopaki raczej niewiele zarobią, jeśli w ogóle. Pamiętajcie, że w tym biznesie każdy chce odkroić kawałek z waszego zarobku i nawet jak będziecie to robić bezpośrednio dla strony która transmituje takie kamerki, to i oni pobierają spory procent z tego co płaci klient. Zaryzykowałbym stwierdzenie że wszyscy ci co podają tu nazwy stron, albo firm to tak na prawdę "marketingowcy" z jakiegoś studia.

Gość gość
nie wiem czemu ludzie się tak czepiają, ja lubię prace w seks kamerkach, mam super ciało to czemu tego nie wykorzystać? Poza tym teraz jak pracuje na https://camcolt.com/ to na prawdę mam z tego świetnie pieniądze

Gość gość
ja pracuję dla camcolt ale mamy jasne warunki, kasa jest bardzo dobra, nauczyli mnie profesjonalne pokazy robić, pieniądze sa co tydzień więc może tu spróbuj https://camcolt.com/

Gość gość
Powinnismy z naszych polskich szmat zrobic dobro narodowe do uzytku publicznego :)