Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Didiegehe

Czy seks jest normalny bo mi się zdaje że nie

Polecane posty

Gość Didiegehe

Taki zwierzęcy prymitywny jestem dziwna ?

Gość gość
tak masz rację, jesteś dziwna.

Gość Didiegehe
Takie mam wrażenie jakby nie został stworzony przez naturę tylko przez człowieka. Uzasadnisz dlaczego jestem dziwna :-D?

Gość prawictwo pospolite125
a oddawanie moczu czy kału jest też zwierzęce i prymitywne czy ludzkie ?

Gość gość
Jest prymitywny i właśnie czysto instynktowny/ zwierzęcy, dodajemy do tego trochę fantazji, namiętności i gotowe. Jak stanę z boku i widzę sex to mi się śmiać chce, te miny podniecenie, orgazm, w ogóle całośc lekko obrzydzajaca i groteskowa. mam mieszane uczucia, bo chce byc ponad to ale skoro to jest dla wiekszosci przyjemne i za darmo, to czemu maja sobie odmawiac jedynej przyjemnosci w zyciu?

niezupełnie za darmo .. Konsekwencje czyli dziecko jest bardzo drogie ...

Gość gość
Dlaczego jedynej, z piwnicy piszesz? :-O

Gość gość z 16 39
dla zwyklych ludzi i biedakow to jedyna forma szczescia, te kroliczki nawet nie wiedza ile maja mozliwosci i to o niebo lepszych, ale masa szara wszystko sprowadza do seksu i uwaza ze jest naj, nigdy sie z tym nie zgodze, osobiscie mam mase innych przePRZYJEMNOSCI -

Gość gość z 16 39
Przez to że widzę więcej w życiu seks jest dla mnie taki jak opisałam- prymitywny, groteskowy, żenujący i tak naprawdę może dla mnie nie istnieć, prymitywy zaraz mnie tu zaatakują ale trudno dla masy szarej najważniejsze jest pieprzenie się i dziecko, i w porządku, na tym świat stoi, trzeba się parzyć ale indywidualiści dzięki szarej masie mogą wybrać inną drogę i być o niebo szczęśliwsi z drugiej storny zwyklakom niewiele potrzeba do szczescia, zezrec, napis sie, poparzyc i tyle ;-)

Gość gość
wielka indywidualistka taaa, przyznaj pewnie jesteś taki pasztet, że żaden nie chciał cię kijem ruszyć nawet

Gość gość
Masturbacja i wenezuelskie seriale to nie żadna masa :-)

Gość gość
autorko z takim podejsciem to daleko nie zajedziesz. Zdrowy facet cię ominie

Gość gość
hmm w sumie racja jestesmy tylko zwyklymi zwierzaczkami ktorymi rzadza instynkty ktore moze doksztalcic dzieki rozumowi nic wiecej ale jakie uciehcy maja miec ludzie? ktorych nie stac na podroze pasje realizowanie siebie bo najczeciej sa na to za glupi zostaje jedzenie ktore jest mniaaaaam sex i troche kultury z tv

twój problem , polega na tym ze seks traktujesz jako czynnosc fizjologiczną .. spłycasz to ..

Gość gość
I pocieszanie się nawzajem że to my ZWYKLAKI jesteśmy super a cała odstająca reszta jest BE tyle nam pozostało

Gość gość
dokładnie autorko, odrzucasz całą ideologią którą karmi się szara masa, i prawidłowo bo gdyby ją odrzucili to nagle straciliby sen życia ;-)

w tym nie chodzi tylko o seks , a o bycie blisko Fakt, można zrobić z tego czynnosc fizjologiczną - jesli to jest relacja między klientem a prostytutką ..

przytulanie sie , bycie razem - to częśc seksu skracasz wszystko to jedynie do stosunku i na tym polega twój błąd.. Seks to nie tylko stosunek

Gość gość
do autorki. Tak jestes dziwna i uposledzona. Sex jest wspanialy, szczegolnie jesli dwoje ludzi bardzo sie kocha. Nie moglbym zyc bez sexu. To jest cudowne wlozyc penisa w kobieca pochwe lub d*pcie i r****c az do wytrysku w jej wnetrzu lub czasami na jej pupe, piersi lub twarz.

Gość dupa na gałęzi
A ty mylisz miłość i czułość z namiętnością/ sexem Musisz się jeszcze dużo naumieć Znam pary które żyją w miłości i czułości, nie jest to mniej udany związek, seks to dodatek do miłości a nie jego gwarancja. Fajnie mieć wszystko ale nie zawsze jest to możliwe. Sex jako prymitywny instynkt i sport to powszechność tych zdziadziałych czasów, na szczęście są ludzie którzy szukają czegoś więcej w życiu. Tyle ile może dać przyjaźń/miłość/czułość nie da najbardziej udany sex.

Gość rafciu
Zoolander 2 (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 Zimne, stalowe spojrzenie, drapieżne oko tygrysa… tylko on potrafi strzelać spojrzeniem z siłą magnum. Powraca Derek Zoolander, największa, jedyna taka gwiazda modelingu. Piękno wcielone. Kiedy ostatnio widzieliśmy największe gwiazdy męskiego modelingu Dereka Zoolandera (Ben Stiller) i Hansela McDonalda (Owen Wilson), byli u szczytu sławy, szefując „Centrum im. Dereka Zoolandera dla dzieci, które nie potrafią dobrze czytać i chcą nauczyć się innych fajnych rzeczy”, a Mugatu (Will Ferrell) znajdował się za kratkami. Od tego czasu zmieniło się wszystko, Centrum im. Zoolandera nie istnieje, a Derek i Owen żyją w upokorzeniu poza głównymi wydarzeniami świata mody.

Gość gość
ja pieprze zwiazki i milosc. Mezczyzni potrzebuja kobiet tylko do seksu, niczego innego. Kobiety ktore nie sa masochistkami nie potrzebuja mezczyzn w ogole, chyba tylko po to, zeby narobic sobie obowiazkow, dzieci, problemow i utrapien.

Gość gość
ja jestem pewna że nie jest, to prymitywne i nieludzkie, uwłaczające i ponizające dla ludzi myślących i uduchowionych

Gość gość
Szukam kogoś do wirtualnego seksiku:) Jestem Zuzanna z http://www.sextelefon.co.pl/8.html troszeczkę puszysta ale za to doświadczona i spełnię twoją każdą fantazję, w******* Cię tak, że zapamiętasz to do końca życia, nie wstydź się i dzwoń, nawet jak jesteś młodszy, zadowolę Cię i nauczę wielu sztuczek!

Gość gość
moj nie jest ani zwierzecy ani prymitywny,jest dziki i namietny.zmien faceta ;)

Gość gość
no akurat homo mają go za darmo :) i dlatego się tak roochają jak króliki bo nie martwią się niczym

Gość gość
normalni ludzie tego nie robią

Gość gość
twoi rodzice byli nienormalni? idiotko

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Zapraszam do rozmowy ze mną, na pewno się nie zawiedziesz, zrobimy wszystko o czym tylko marzysz, zadzwoń, jestem Beata znajdziesz mnie na http://boginiesexu.pl/