Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izabelllka

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

witam, mam problem kochalam sie z chlopakiem, be zabezpieczenia, nie skonczyl we mnie, tylko obok(na poscieli) ja potem poszlam pod prysznic, on zostal. Potem byl drugi raz rowiez bez zabezpieczenia i te nie skonczyl we mnie, ale czy na nim moglo cos zostac i czy to moglo spowodowac ze zaszlam w ciaze(jak mnienie bylo pewnie sie wytarl czy cos, ale czy to wystarczy? okres powinnam dostac okolo 10, dostalam juz dzisiaj(piatego). co prawda bolal mnie brzuch9 moze troche mniej jak zwylke, ale w normie(zazwyczaj mam bardzo silne bole) martwi mnie to, ze okres nie jest az tak obfity jak zazwyczaj. czy moge byc w ciazy? jakie metody sprawdzenia czy zaciazylam polecacie. chcialabym wiedziec jak najsybciej. prosze pomocy, bo dostane na glowe!!!!!

Gość gość
W cewce moczowej zostały w pełni zdolne do zapłodnienia plemniki. Nie chcesz być w ciąży to się zabezpieczaj. Test z krwi po 10 dniach od stosunku. Test z sików po 14 dniach od stosunku.

Gość gość
zacznij myśleć dziewczyno, to naprawdę nie boli. Jak nie chcesz dziecka to się zabezpieczaj

Gość gość
czy ty jestes normalna? nie uczyli cie w szkole o chorobach wenerycznych? a jak zlapiesz hiv? tak bardzo chcesz umrzec?

ludie, to moj chlopak jestesmy razem 3 lata, jakie hiv? jak z meem uprawiasz seks to tez myslisz ze ma on hiv czy co, nie ogarniam, jak twoj chodzi na dziwki i przynosi niespodzianki do chaty to sie boisz, ale nie rob innym wody z mozgu, kimkolwiek jestes!

Gość gość
Pomyśl co piszesz ,a wczesniej nie otwieraj piczki.Dzisiaj jeden a jutro drugi.Wiesz jak nazywają takacnotke jak ty To k***a