Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam upiersliwych sąsiadów

Upierdliwi są siedzi

Polecane posty

Gość gość
no i chyba taki wniosek z tej dyskusji: każde z was ma coś "upierdliwego" i jakoś z tym trzeba życ, a jeśli się nie da to postarac się o dom wolnostojący bez sąsiadów, albo lepiej dom pod lasem z dala od jakichkolwiek sąsiadów

Muzykę puszczają też ale nie tak głośno i nie codziennie tyle szczęścia. Denerwuje mnie jak przychodzą po 2-3 do domu nie wiem gdzie się szlajaja ale pakują auto które wydaje dźwięk, zamykają drzwi od auta, szukają kluczy.itp. Od razu się budze. Mam bardzo płytki sen.

Muzykę puszczają też ale nie tak głośno i nie codziennie tyle szczęścia. Denerwuje mnie jak przychodzą po 2-3 do domu nie wiem gdzie się szlajaja ale pakują auto które wydaje dźwięk, zamykają drzwi od auta, szukają kluczy.itp. Od razu się budze. Mam bardzo płytki sen.

Gość gość
weź już nie przesadzaj, czepiasz się, bo ktoś wraca późno (ma prawo!) i SZUKA KLUCZY??????? Boże chroń mnie przed takimi sąsiadkami :O ty oczywiście nigdy nic nie krzykniesz, po 22 cie nie słychać (nie odzywasz się w ogóle, by sąsiedzi nie usłyszeli przypadkiem, że np szukasz telefonu), nie włączasz tv, nigdzie nigdy nie wychodzisz wieczorami by nie trzasnąć drzwiami. Po 22 nie spuszczasz wody (oddźwięk się niesie!!!), jako, że po porodzie więc seksu nie uprawiasz (i stąd ten BÓL D U P Y), no i czajnika na herbate też nie nastawiasz. YEBNIJ SIĘ W CZOŁO.

Gość gość
ale masz problem włącz telewizor, radio ja mieszkam w domu działki są duże siedzę sobie w południe w ogrodzie, a po drugiej stronie ulicy sex i tak ich słychać...albo awantury... mnie to nie przeszkadza...ptaki też hałasują i co?

Mam przez to problemy z gastryką bo chodze ciągle zdenerwowana ich inicjacjami... Sama nie wiem co mam zrobić

Gość gość
kup sobie stoppery, wariatko. śmierdzi, to prowokacją, bo w bliźniaku wcale tak nie słychać- jak już, to tylko w przyległych pomieszczeniach. chyba siedzisz z uchem przy ścianie albo w oknie i się ekscytujesz. rada- odsuń, to lóżko od okna skoro tam masz taki dobry punkt nasłuchowy.. a w ogóle, to wolałabym słuchać odgłosów roochania niż 2 bachory, które jak podrosną będą zapewne całe lato drzeć ryja na podwórku..

Ostatni wpis to nie ja. Dzieci są cudowne. Każde płacze i nic na to nie poradzimy. My mamy sypialnie koło sypialni.

co myślicie o tym by dziś na złość zacząć w nocy orgie taką że z tapczanowych sprężyn obleci rdzawy nalot? Niech poczują jak to jest

Gość gość
wolałabym 100 razy bardziej słuchać seksu sąsiadów przez ok 1 godz niż wrzeszczenia dzieciorów 24h/dobe... jak jestem w sklepie i widze mamuske z dzieciakiem( swoja droga nie wiem po jaka cholere te matki pchaja sie z tymi dzieciakami do sklepów...i to jeszcze z wózkiem) to dziecko drze morde w nieboglosy a matka udaje ze nie slyszy albo kupuje szybciutko lizaczka to szczerze mam ochote podejsc i trzepnąć i ta matke i dziecko...okropność

Gość gość
no tak, prowo. good bye.

Gość gość
"bo to tylko dziecko" - tylko??????????!!!! przeciez ryk i krzyk tego "tylko dziecka" całą dobe codziennie moze doprowadzic do nerwicy moim zdaniem te ktore narzekaja na to ze sasiedzi glosno seks uprawiaja same życia osobistego nie maja a ich mąż tylko zazdrości sąsiadom i szuka na boku zeby móc tez sobie powzdychac tak jak sasiedzi bo zonka zajeta tylko dzieckiem i matka polka przeciez nie przerwie ogladania serialu w tv zeby sie pokochac z mężem

Gość Marcino22
Popieram bachory piłujące ryja są dużo bardziej wkurzające niż seks sąsiadów

Gość gość
i te żałosne mamuśki co to twierdzą że to przecież dziecko jest jak to można wyzywac ze dziecko płacze???/ przecież ma kolkę!!! a może sąsiad ma zatwardzenie i jęczy? niech sobie jęczy przecież to tylko człowiek !!!!!!!!! ja piernicze co za baby

Gość Marcino22
mnie wkurzają mamunie co puszczą bachora na podwórko a gnój niszczy cudze rzeczy ale w tym chorym kraju nie możesz mu klapa strzelić bo pójdziesz do paki a taka mamunia rozłoży broche i ma w tyłku co robi jej dziecko.... LUDZIE UCZCIE DZIECI KULTURY OD MAŁEGO!

Gość gość
a do mnie przyszła ostatnio sąsiadka stara panna nawiasem mówiąc i stwierdziła że mój syn za głośno chodzi po schodach i ona przez to musi tabletki uspokajające brać. Syn ma 15 lat więc pewnie jalby był mały i by płakał to by policje wzywała że jest głośno. Daj na luz sex to normalna sprawa dobrze że się kochają a nie kłócą i wyzywają. Odpuść bo dla nch możesz być ty uierdliwa ze swoimi dziećmi.

Jezu pezestancie sie podszywać

Dziecko ma kolke no i co placze to.normalne. Dziecko nie powie chce tylko placze.

Mnie też bardziej denerwowałby płacz bachorów, czy ich wrzaski cały dzień, niż kilku nasto, kilku dziecięcio minutowe uprawianie seksu. Nie każdy musi lubić bachory, mnie np brzydzą. Ich może też i możecie być dla nich upierdliwymi sąsiadami. Po za tym skąd pewność, że oni TEŻ będą mieli kiedyś dzieci? Nie mierz ludzi swoją miarą, nie dla każdego zwierzęcy rozpłód jest głównym celem w życiu. :o

Gość gość
właśnie... ja też nie życzyłbym sobie piłowania gęby bachora bo ma kolke...to twój problem ja tego słyszeć nie musze

Slub sie bierze z zamiarem posiadania potomstwa. To niby co mam robić jak płacze. Karmie ją piersią więc karmie ją co dwie godziny. Po karmieniu po płacze z pół godziny góra godzina i śpi dalej. Je o 1, później 3, później 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23. I po każdym karmieniu ma kolke. Nie jest to moja ani jej wina dziecko też się męczy. Już widzę że w lozeczku się kręci więc za raz będzie karmienie.

Gość gość
Sąsiadów też wina to nie jest a muszą sie męczyć z twoim "potomstwem" i jakoś nie zakładają tematu na kafe i nie żalą sie

Jak to nie ich wina? Zapanowac nad soba nie umieja

Gość gość
a ty nad dzieckiem

Nad dzieckiem nie da się zapanować. Można starać się je uspokoić.

Gość gość
a ty "panujesz" nad sobą uprawiając sex?? żadnej spontaniczności i odlotu w krainę błogości?

Gość gość
Dziwię się że tacy ludzie wykształceni nie mają nic oleju w głowie. Moja mama miała takiego sąsiada w bloku, mieszkał nad nią, koło 50-tki facet obleśny, nie stroniący od alkoholu, i wprowadziła się do niego baba z mordą przepitą, i codziennie sąsiedzi wysłuchiwali arię, aż łóżko stukało, ta wyła jak poparzona ja p*****le. Sąsiedzi pisali pisma do administracji, ale jednak okazałosię że ten kurwiarz zadłuzył mieszkanie i musieli się wyprowadzić. Autorko na Twoim miejscu napisałabym do nich anonim, a niech sobie myślą że to akurat Wy napisaliście, a jak zrobią bardziej Wam na złość, to pozostaje tylko wezwanie policji, mają prawo interweniować ze względu na dobro dzieci.

Panuje mam dzieci. Nie krzycze, nie jecze.