Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na Kafeterii od 2002 roku

Polecane posty

Gość gość

Gdy po raz pierwszy tu wszedłem miałem 12 lat :) ale ten czas szybko zleciał ! :) Kilkadziesiąt czarnych nicków, kilkaset pomaranczowych, niezliczona liczba ldjgmfgldjmfhg szkoda, ze tak mało nas tu zostało :) miło wspominam brum, gosialicious, dominika1000, bnb brzydki niski beznadziejny, blumena, kopie blumena - blu - jest w moim wieku i chyba stad sympatia, NB i wiele innych m.in z erotycznego.

Gość 2003
wspominasz osoby sprzed kilku la, nie z ych calkiem starych czasow :) ja od 2003

Gość gość
tych najstarszych nie pamiętam, wchodziłem tu m.in na informatyce w szkole popisać bzdury, czasami udawałem zdradzoną zone albo prostytutke...nikt sie nie domyslil, ze pisze z małolatem :) w wieku 15 lat dopiero miałem internet w domu :) z NB, brum i dominikiem mialem kontakt ale jakos sie urwał :(

Gość gość
blue# cały czas jest na kafe ale nie wiem pod jakim nickiem, ostatnio był jako niski prawiczek, projekt , wpadl przez offerme rok temu, seria tematow o bogu : pierwsi ludzie to adam i ewa skad sie wziela reszta ludzi :D

Gość gość
tutaj przynajmniej można (normalnie) pogadać, nie tak jak na innych forach, gdzie siedzą sami gimnazjalisci

Gość gość
Wizaż jest opanowany przez słodkie nastolatki i studentki. Jedyne zainteresowania: moda, uroda, włosy, filtry UV, perfumy, faceci tzw TŻ i tyle

Gość gość
wkurzaja mnie tacy, co kogos udaja, tak jak ty i zajmuja niepotrzebnie czas ludziom, ktorzy mogliby pomoc komus innemu. Jaki masz w tym cel? przez takich jak ty, teraz nie da sie nic napisac, bo wszyscy mysla ze to prowokacja

Gość gość
Ale własnie w taki sposob mozna komus pomoc. Zakładasz temat z jakims problemem, ty wiesz ze to prowo ale inni nie...ludzie sie wypowiadają i rozwiązują czesto zmyslony problem a potem przez google trafia osoba z takim problemem i sobie przeczyta temat.

Gość gość
ale właśnie dlatego że wszędzie widzą prowo, nie chca nawet pisac, odpowiadac, bo po co rozwiazywac problem, który nie istnieje?

Gość gość
ja od 2001 ;)

Gość 2003
kafeteria zaczela sie w listopadzie 2002, z tego, co slyszalam ;)

Gość gość
byla wczesniej, był dział kobiecy na forum.o2.pl

Gość gość
O2 powstało w 1999, w tym samym roku forum.o2.pl, pisał tam tez założyciel o2 Michał Brański, Kafe powstała w 2001roku ale wtedy było tu kilka artykulow, forum nie dzialalo, strona raz byla a raz nie, potem dodali dział z kosmetykami i forum, pierwsze tematy zaczely sie pojawiac pod koniec 2001

Gość gość
Wizaz.pl jest tego samego rocznika co kafe, powstal w 2000 ale nic tam nie bylo tylko dane wizazystki zalozycielki, co oferuje itp :P

Gość gość
ja na kafe od 2007

Gość 2003
dzieki za odpowiedz :) masz moze jakies archiwalne linki do o2 a tamtych czasow? ja mam do kafeterii sprzed zmiany w 2003/4.

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
przegrales zycie. siedziec tu od 12 roku zycia to juz patologia na maksa.

Gość gość
ja od 2006 ;) miałam 14 lat

Gość gość
zaczeło sie tak..że nie chciałam iść do szkoły wpisałam w google "jak zachorować" i wyskoczył mi długi temat z kafe o tym...potem go usunęli ale ja zostałam,zaczęłam przeglądać forum i do tej pory jestem chociaż miewam przerwy dzisiaj coś pisze 1 raz od ok 2 miesięcy. Kiedyś byłam codziennie

Gość okulele
Na Kowbojkach też można sobie z fajnymi ludźmi popisać :)

Gość gość
a co to te kowbojki?

samosia tez fajna,ale za duzy ruch - tematy szybko giną i nie ma czegoś takiego jak na kafeterii że automatycznie się podnoszą :( ja tutaj jestem od 2009 i nawet nie pamietam jak trafiłam na forum, wydaje mi się ze szukalam jakis recenzji nt kosmetyków a jest taka strona damska torebka czy jakos tak i chyba przez nia tutaj trafilam i zostalam do dzis:D kafeteria to zuo :p

Gość gość
no co ty, samosia to dno , nie ma gorszego forum

pierwszy raz paździrnik 2007. kto pamięta wróżkę beatryczę ktora wrózyla w 2008?albo juliusza cezara?

Gość gość
ja szukałam czegos o depilacji w google i trafilam tu...na temat o depilacji odbytu i c**y :D w 2008r, spodobalo mi sie i zostałam

Gość 2003
ja trafilam od kuchni ;) to, ze ktos "jest" na kafeterii wiele lat nie oznacza wcale, ze tu siedzi calymi dniami. siedza calymi dniami (wydaje sie) osoby udzielajace sie bardzo aktywnie w topikach tasiemcach, albo roznych akcjach dotyczacych walczacych obozow TWA ;) ja np. zagladam tu, zeby poczytac z doskoku, nawet niekoniecznie codziennie, czasem tylko zagaldam na jakis konkretny temat, ktory mnie ineteresuje. takze z tym "siedzeniem" na kafeterii - nie mierzmy wszystkich wlasna miara ;)

Gość 2002 i prawiczek 22
juz dzialal :D