Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_96

Odchudzanie czas zacząć

Polecane posty

Gość Ania_96

Cześć mam na imię Ania i postanowiłam schudnąć. Moja waga jest stanowczo za duża jak na mój wzrost więc trzymam dietę i ćwiczę ... tak, dopiero wytrzymałam jeden dzień ale i tak jestem z siebie dumna. Moje poprzednie diety zawsze się kończyły z brakiem kilku kilogramów, które bardzo szybko nadrabiałam, czyli tak zwany efekt jojo i to niestety potężny. Tym razem jest inaczej jestem zdeterminowana lecz boję się, że się załamię i znowu przytyję, dlatego piszę na forum i mam nadzieję,że sama się nie będę odchudzała i znajdę osoby z którymi będę się mogła wspierać. ;) Więc jak dziewczyny, Któraś się odchudza ? Razem raźniej :)

Gość Ania_96
Postawiłam na dietę 1000 kcal, która jest zdaniem dietetyków najzdrowsza i efektowna. Ćwiczę również z Ewą Chodakowską jak na razie skalpel, który później zamienię na kolejny etap ćwiczeń.

Gość kijankaMa
to i ja! Dziś zakupiłam [piłkę do cwiczen i herbate figura detox, dobry poczatek, lodowka juz pelna warzyw jest wiec zaczynamy odchudzanko :D

Gość Krewetka27
Ja też mam Figurę :D dużo ćwiczę, ale jeszcze nie jestem na diecie, ja biorę Figurę extraslim w kapsulkach, żeby mój 'fat' się spalał na potęgę na treningach,na prawde daje mocnego kopa, na razie straciłam 3 kg przez 2 tyg, więc mogę go śmiało polecić

Gość gość
wyczuwam tu reklame figury, gdzie nie spojrze to reklamuja tu figure. nie kupie jej przez to

Gość Andzelika 1
Ja jestem w trakcie odchudzania. Teraz stosuję dietę niskokaloryczną i tabletki na odchudzanie. Kupiłam takie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html , bo już nie mogłam w inny sposób zapanować nad wilczym apetytem. Zaczęłam też ćwiczyć, ponieważ ma sporo nadwag,i której muszę się pozbyć.

Gość gość
to nie kupuj ja tez pije 3 opakowanie figury ale mam tez diete wiec nie wiem czy dziala ale pewnie mi oczysci

Gość gość
organizm , :)

Gość Ania_96
Andzelika ile kalorii dziennie jesz ? Ja też biorę tabletki z błonnikiem Biogarden z chromem. Mam straszną ochotę na coś słodkiego, ale się nie poddam.

Gość gość
ja z kolei na wspomaganie lykam codziennie blonnik, ktory roypuszczam w jogurcie, nazywa sie jeliton i jest to czysty blonnik dlatego nie obawiam sie go przyjmowac.

Hej! Chętnie do Was dołączę, Razem raźniej :) Mam zamiar schudnąć 5-7 kg, przestać pić gazowane i piwo, które uwielbiam i przez które mój brzuch rośnie. Jutro poniedziałek, początek tygodnia a najlepiej jest zaczynać od początku :) Moja dieta to MŻ, pić dużo wody niegazowanej i nie jeść słodyczy, Mam 57kg a mam zamiar ważyć 50, jak rok temu.

Ja w ,,czasach świetności" ważyłam 55 kg... Ale to było po diecie białkowej, która trochę odbiła się na moim zdrowiu i musiałam ją natychmiast przerwać. Teraz będę szczęśliwa, jak uda mi się zejść do 56-58kg, ciekawa jestem w jakim czasie przy zdrowej diecie od dietetyka uda mi się to osiągnąć. Trzymam za Ciebie kciuki!!! :)

moge do was przylaczyc? mam 63,1kg przy wzroscie 160 a najlepiej chcialabym 52-55kg.. zaczynam uzywac przypraw z diety 3d chili i cwiczenia z 30dniowego wyzwania z mel b i tiffani

Gość pimpi3030
hejka, a jednak znalazłam forum dla siebie;) jestem z wami od jutra, cwicze z Chodakowską i postaram się ograniczyć żarcie do maksymalnego MINIMUM. Man jakieś 7 kg do zrzucenia i to już nie są żarty bo jak fajna laska wyglądam jak typowa mamuśka;( DO DZIEŁA KOCHANE!!!!!!!!!

hejkaaa dołacze do was :) tylko mam nadzieje ze chociaż jedna będzie trwala w swoim postanowieniu :) ja mam 167wzrostu, 56 kg. styczeń - kwiecień.2013 schudłam 15kg, teraz pora wziąć się za ostatnie 6 :)

Gość Olcia Dubicka
Mi kobieta której zajmuję się dziećmi zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak w miesiąc zrzuciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z potomkami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że tabletki były przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie analizy co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co jednocześnie zwiększa bezpieczeństwo

Gość justynapapina
dziewczyny nie pieprzcie za przeproszeniem o tabletkach!!! to sama chemia poczytajcie sobie o occie bio jabłkowym chudnie się bez wielkiej diety pijesz 3x dziennie szklankę wody z 2łyżkami prawdziwego bio jabłkowego octu musi być bio.i mentny ja od 19 .09.2013 pije ten ocet ubyło mi już 2,5 kilo w dodatku jem tylko do 18stej dieta 8godzinna.

Gość gość
jaka chemia. niektóre tabletki nie ukrywają swojego składu i można sprawdzić czy faktycznie mają naturalny skład. przykład: slimcea, którą stosuje moja mama. z 2 tygodnie wybierała środek i kupila ten i jest zadowolona.

Gość Zebcia
Dokładnie sama stosowałam slimcea i wybrałam ją przez to że ma jawny skład, efekt po 3 miesiącach stosowania bardzo mnie zadowolił bo schudłam 8 kilogramów