Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapowiedziana92222

seks po gwałcie

Polecane posty

prosze o rade może to nieodpowiednie miejsce, ale nie mam juz sił Ponad rok temu poznałam chłoaka (ja 21 on 26) problem polega na tym,ze miał być On moim pierwszym ale podczas pobytu za granicą zostałam zgwałcona.Przy pierwszej probie wspolzycia gdy juz doszlo do penetraji po pewnym momenie wycofałam się naszły mnie wsomnienia g****u i dziwna rzecz w ogole nie czulam jego czlonka w sobie cczym to moze byc spowodowana? jak to zmienic??? ... przy kazdej nastepnej próbie wspolzycia choc minał prawie rok gdy mma dojsc do penetraji wycofuje się.On twierdzi,ze nie ma do mnie zalu,ze rozumie ale wiem,ze dla faceta odpechnięcie w takim momencie jest bolesne co mam zrobić jak sie przełamać ?? Boje się,ze znów w tkim momencie powrocą wspomnienia i boje się,że znów nie będę Go czuła w sobie prosze pomóżcie mi KOCHAM GO i nie che dłuzej porzucac go w takich momentach

Gość gość
Musisz jak najszybciej pojsc do psychologa. On Ci pomoze. Bedzie dobrze :).

Gość jezdziec znikad
psycholog i nie myśl o g****ie oraz o tym by dobrze wypaść myśl o swoim facecie

Gość gość
w Egipcie?

nie wiem czy potrafie prosto w oczy komuś o tym powiedziec .. ale chyba to jedyne wyjscie a jesli chodzi o seks? dlaczego nie czułam Jego członka w mojej pochwie? jak to zmienić ?? NIe chce Go dłużej odtrącać a boje się,że podczas stosunku nie będę go zuła, będę musiała udawać,że członek wypadnie a ja nawet nie będę tego świadoma