Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współczuję grubym osobom w te upały

Polecane posty

Gość gość

Jestem szczupła ale i tak są momenty że leje się ze mnie jak z kranu :O A otyłe osoby muszę mieć 10 razy gorzej jeszcze! Współczuję :(

Gość gość
muszą*

Gość gość
gdybym przekroczyła wagę 60 kg to wstydziłabym sie na ulicy pokazywać, sory

Gość gość
z tym pokazywaniem się to bez przesady, wszyscy jesteśmy ludźmi.

Gość gość
dobre ;-) dziubku a jak pukanie, było? bo żeM zapalił swietło o 22-ej eheheh

Gość Blondi z ciemnymi pasemkami
Haha masz tytuł miss?

Gość sdfgsvdvbsdfvb
otyłym współczujesz? Lepiej mi współczuj, w 8 miesiacu ciąży :) tragedia!

Gość gość
oj w ciąży to też przegrzane musi być :O

Gość gość
bzdura wierutna. jestem szczupła i leje się ze mnie jak z kranu, podobnie jak z autorki, a znam i widuję sporo grubasów, którym nawet kropla potu na czoło nie występuje. kwestia genów i silnego serca. spójrzcie na niektóre babcie - nadwaga, bluzka z rękawem, żakiet, grube rajstopy na nogach przy 30+ stopniach i zero zmęczenia, czy spocenia.

Gość gość
moje 53kg dają radę ;-)

Gość gość
a może i masz racje z tym....!

Gość Blondi z ciemnymi pasemkami
A ładna jesteś czy tak 5/10?

Gość gość
ładna 11 na 2 to razem bedzie 33 kilogramów a jak założe tipsy to waze 34 ;-) wg klientów w sklepie gdzie zakupuje drogie i ekluzywane towary z górnych półek - gdyż równiesz jestem wysoka ---mam 189 w sandałach - wyglondam na góra ... 44 to ze względu na szczery i uczynny wyglond twarzy :-)

Gość gość
ja waze 45 kg i tez sie poce, SIUrkiem mi leci miedzy cyćkami woda :D

Gość gość
wcale nie maja 10 razy gorzej maja tak samo. znam kilku przy kosci i predzej ze mnie sie poleje pot niz z nich a ja chudzinka:P

Gość gość
jestem gruba, i szczerze mówiąc jeśli chodzi o potliwość to tak jak szczupłe osoby. Tak samo. Jest troszkę mniej wygodnie. Bo ja np nie założę krótkich szortów, ale przyzwyczajenie zrobiło swoje i w długich, ale jasnych daję radę. Gruby też się szybciej zmęczy jeśli ma sporo biegania po mieście. U mnie waga 70 kg. Moja przyjaciółko w ten sam dzień, ten sam upał jakieś 45 kg drobniutka, ubrana przewiewnie i lekko czasem gorzej znosi tę pogodę. Nie ukrywam, ze i mnie jest duszno i goraco, ale czy tylko dlatego ze jestem grubsza to watpie. Byloby podobnie gdybym byla te 10 kg lzejsza, moze tylko bym mogla sie lzej ubrac ociupinke, bo jednak wtedy nogi moze bym pokazala, ale watpie bo schudniecie schudnieciem, ale celluit ciezko zwalczyc mi bedzie. Takze mordega do konca zycia w dluch galotach:(

Gość gość
a te chudzinki celulitu nie mają? szorty i owszem można założyć jak się jest zgrabnym i młodym a niektóre panny szczupłe maja lustro tylko do połowy i to górnej żeby ino umalować uzda i włos rozwiać ;-) sczupłe nie oznacza zgrabne znaasz takom zasade? ;-) ja widzę takie odstępstwa i też nie wyglonda to najlepiej może i przewiewniej ;-) ale nienajlepiej

Gość gość
ja mam cellulit, mimo chudosci, takze nie przesadzajcie, 9 na 10 kobiet skora nie omija, owszem moglabnym wiecej cwiczyc, nie jesc slodyczy etc ale po co az tak sie tymprzejmowac

Gość gość
Izolacja w domach robiona jest po to aby grzać, ale też po to aby schładzać w upały. Tak samo z tłuszczem, który izoluje organy wewnętrzne od temperatury. Chudzielce msja za osłonę tylko skórę wiec, szybko sie nagrzewaja ergo pocą.