Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam straszny problem pomóżcie mi

Polecane posty

Gość gość

Ech.. Zjadłam właśnie przeterminowanego wędzonego łososia, całe opakowanie :o Nie wyglądał ani pachniał podejrzanie, po kolacji coś mnie tknęło- nie mogłam sobie przypomnieć żebym ostatnio kupowała. Sprawdziłam opakowanie- tydzień po terminie :o Teraz mam jakiś dziwny posmak w ustach.. Strasznie się boję, że mnie jutro posra, a mam ważny dzień w pracy. Co robić? Co można wziąć profilaktycznie na ewentualne zatrucie? Czy zostaje tylko korek w d**ę i do roboty... ? :o

Gość za dużo złych słów padło
oplułam ekran ze śmiechu ahahahahaha :D:D nawet jak to prowokacja i tak zabawna ahahahahah

Gość gość
też by mnie śmieszyło, jakbym nie miała w brzuchu tykającej bomby :o a teraz serio, co ja mam robić? dodam, że tak sie boje bo mam wrażliwy żołądek, często mi się zdarza czymś zatruć. Aaa pomocy :o

Gość gość
Jak pachniał dobrze i wyglądał ok to nie powinien ci zaszkodzić . A posmak może dlatego ,że sporo zjadłaś.

Gość gość
mam nadzieje. Tylko, że z rybami zawsze trzeba uważać, to podstępne bestie :o A może by tak węgiel łyknąć? Pomoże?

Gość gość
Generalnie całe opakowanie tłustego łososia może zaszkodzić na żołądek nawet z dobrym terminem... P.S. Takich i tylko takich straaaaasznych problemów życzę każdemu:)

Weź sobie węgla kilka tabletek i po sprawie. Nie martw się ze będzie obstrukcja bo to na biegunkę. Ludziska tak właśnie myślą. A węgiel? No węgiel pochłania toksyny i tyle. Biegunka jest wynikiem zatrucia organizmu przez toksyny a organizm po prostu broniąc układ pokarmowy czyni wszystko aby się toksyn pozbyć. Węgiel i na spokojnie i bez obaw. Zresztą .... w maskach p-gazowych też jest węgiel prawda? I wszystko w tym temacie!!

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa373
sam zepsuty losos na pusty zoloadek moze cie roesrac jutro albo jeszcze dzisiaj w nocy....jadlas cos oprucz tego? ja bym jakos oszukala jeszcze ten zolądek ,zeby nie mial tego szoku ze ma tylko zepsutą rybe...(zeby Serio mowię-zjadlabym kilka suchych bulek bez niczego przynajmniej 3....i popilabym to puszką Coli coby żeby ten gaz troche pobudzil zoladek i rozpuscil te zle toksyny :D

Gość gość
właśnie nie wiem co mi odbiło z tym całym opakowaniem, zwykle plasterek, dwa na kanapkę, a dzisiaj się rzuciłam jakbym tydzień nic nie jadła :o Ok, węgiel wzięłam, na razie mój brzuch wydaje dziwne dźwięki ale jestem dobrej myśli :)

Gość gość
jadłam, jadłam i to całkiem sporo. Wieczorem mnie naszła ochota na tego łososia, miał być na kanapki a zanim się obejrzałam zjadłam całe opakowanie samej ryby :o ale dobry pomysł, popchnę to jeszcze jakaś bułą..

Gość gość
ja tez niedawno zjdalam staregego lososia:) i nic mi nie bylo:) kupilam 1 raz w zyciu z ciekawosci,choc byl bardzo drogi....schowalam do lodowki- myslalam ze ma dlugi termin.....a tu patrze-po terminie :) ale chcialam sprobowac.i nic :)