Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podła gościówa

Mąż mnie nie pociąga

Polecane posty

Gość podła gościówa

Mam dosyć mojego małżeństwa. Kocham męża, ale nie jak partnera seksualnego. Tzn. Dobrze mi z nim, dogadujemy się, rozumiemy, ale w ogóle mnie nie pociąga. Mimo, że jest dość przystojny, to jednak odrzuca mnie jego brzuch. Ma 27 lat, jakieś 176 cm wzrostu i dobrze ponad 90kg, ale najgorszy jest ten mięsień piwny. Przez to wcale się nie kochamy prawie, bo on mnie WCALE nie podnieca :( Jeszcze jak mam dni płodne, to ok, ale w pozostałe, to jest masakra. Już sama nie wiem, czy ze mną jest coś nie tak, czy z nim, czy coś innego. Mam dosyć. Wiem, że źle robię, ale im bardziej on się przymila i chce tego seksu, tym bardziej mi się odechciewa. Ostatnio mu nawet powiedziałam, że mnie w ogóle nie pociąga.

Gość gość
prowo 1/10

Gość gość
Ja tez tak mam :(

Gość gość
Poszukaj sobie kochanka.

Blee ohyda. Niech przestanie pić piwo, bo piwny brzuch (twardy, nie tłusty) to rzecz praktycznie nie do zrzucenia.

Gość gość
jestem w identycznej sytuacji, juz 8 lat po slubie i zmadrzalam, mam kochanka :) tez mialam pewne zasady, tylko pamietaj ze one prowadza do frustracji.

Gość gość
idealna jesteś?

Gość gość
wypnij sie wieprzowi bo na k***y zacznie chodzić.

Gość gość
kazdy ma jakieś wady a brzuszek cieżko jest zgubić .

Gość gość
chucherko do faceta nie pasuje a wiec musi miec mały brzusio .

Gość gość
ciekaw jestem jak kiedys urodzisz dziecko czy on bedzie akceptował twoje rozstępy .

Gość gość
Słodkie misie też mają grube brzuszki ;)

Gość gość
U mnie w pracy jakieś 70% facetów po 25 roku już ma wystający z profilu brzuch, czy oni nie pociągają swoich partnerek? Ja za to mam wystającą klatę ze względu na tłuszcz na piersiach, brzuch mam w miarę szczupły i lekko wyrzeźbiony, trzeba jednak zrzucić to co na klacie, bo mi sutki przez koszulkę wystają ;D

Gość gość
Mimo wszystko więcej wyrozumiałości względem wad, nikt nie jest idealny, przypatrz się ilu mężczyzn w jego wieku ma wielki brzuch, uważam że przesadzasz, znam facetów którzy mają grube kobiety więc co oni mają powiedzieć, a przecież kobieta to ostoja piękna ma być no tak czy nie? ;)

Gość gość
mam podobny problem, odkad schudl nie pociaga mnie fizycznie, wolalam jak byl z lekka nadwaga, ale coz ma dobry charakter i to mnie przy nim trzyma.

Gość gość
Mnie tez juz M nie pociaga,ale jak widze mojego misia to mija myszka zaraz mokra

Gość gość
Czyli trafiłaś na egzemplarz faceta oznaczony fabrycznie kodem 'zwyczajny' bądź 'normalny', zaczniesz szukać wrażeń a później taki zadbany maczo rzuci Cię dla pierwszej lepszej gimnazjalistki ot cała Wasza filozofia.

Gość gość
A to już co innego, ale powiem Ci że nawet jeśli nie wiem jakby się zawziął i zrzucił ten brzuch, wyrzeźbiłby go i nawet wytatuował dedykację na nim dla Ciebie to po 30-ce to wróci, taka jego natura, swoją drogą nie wiele Ci trzeba aby zniechęcić do seksu, przecież jeśli tak faktycznie to na kobiety działa to większość moich znajomych nie ma seksu ;D...

Gość gość
powiedz mu ze jak zadba o siebie basen silka to zmienisz się bombe

Gość gość
ale to żóna jest od pociągania wiec o co chodzi

Gość gość84
A mi się wydaje, że to wcale nie o ten nieszczęsny brzuch chodzi. On jest tylko widoczną częścią tej góry problemów jakie macie. Czy nie było tak, że wyszłaś za niego bo to jemu najbardziej zależało?

Gość gość
? syndrom zdrady????

Gość gość
No Ty myslisz podswiadomie o zdradzie z innym przystojnym mezczyzna :-)

Gość gość
Ale ciagle myslisz o tym. W nocy i w dzien. To nie daje Tobie spokoju. Te pragnienie.

Gość gość
No niestety to moze byc powod do zniechecenia. Podobnie jak kobiety, ktore nie dbaja o siebie, traca atrakcyjnosc u mezczyzn. Ale to juz kwestia osobnikow :-D

Gość Mevino
@podła gościówa Nie martw się :D Jest wyjście twój facet pracuje na budowie jest to praca fizyczna to dobrze. Żeby schudnąć wystarczy zmienić dietę, 70% sukcesu przy zrzucaniu wagi to dieta. Dobrze jakbyś mu robiła jedzenie do pracy, ale on sam też muszę chcieć żeby nie podjadał. Warto udać się do dietetyka albo samemu ułożyć dietę :P co najważniejsze musi jeść mniej kcal niż wynosi zapotrzebowanie. Warto wesprzeć męża i przejść razem znim na dietę itp itd.

Gość gość
hahahah tak to jest, jak k***y wychodzicie za pieniadze, nie z milosci !!! hahah dobrze wam tak szmaty polki j****e zdziry !!

Gość gość
a ten skad sie urwal? :-D

Gość gość
z choinki :-p