Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sama w łóżku

Polecane posty

Gość gość
dobry pomysł, napisz jak było? :)

Gość przystojny brutal
szybciutko pod prysznicem to jest to, cycuszki miałabyś wypolerowane przy okazji na pewno

Gość gość
Co mam robić ? Użyj szybko wyobraźni.....!

Gość gość
Co mam robić ? Użyj szybko wyobraźni.....!

Gość przystojny brutal
jak wejdziesz do kabiny i się zamoczysz weź główkę prysznica, puść mocny strumień wody i skieruj ją na łechtaczkę. Masuj się tym strumieniem, a drugą ręką połóż na plecach i schodź coraz niżej i niżej aż dojdziesz do wejścia do szparki i wejdź w nią palcami... tylko uważaj żebyś się przy tym nie wywróciła ;)

Gość gość
Mmmmmm....udało mi się jakoś ustać.....choć nogi mam jak z waty.... NA BANK BYŁEŚ KIEDYŚ KOBIETĄ...:-P:-P:-P Albo po prostu masz rękę do..... Dzięki.... Odezwę się.....za godzinę....zza parawanu ;-)

Gość przystojny brutal
dziękuję za komplement ;-) i czekam na relację z wizyty na plaży, czy udało Ci się znaleźć ustronne miejsce, jakie fajne męskie ciałka zaobserwowałaś i czy dasz radę się popieścić obok niczego nie podejrzewających innych plażowiczów ;-)

Gość gość
Parawan odpada.....Za dużo ludzi,znajomi obok... A w wodzie ťłok....,chociaż.... Chyba jednak wytrzymam do wieczora.... Będziesz,Brutalu ? Ciebie nic nie męczy...?:-)

Gość przystojny brutal
szkoda, to była podniecająca wizja w takim razie zajmę się Tobą wieczorem, a co do zmęczenia to gdy w grę wchodzi testosteron zmęczenie daje się we znaki dopiero po ;-)

Gość gość
Nie podpuszczaj mnie bo mnie s plaży wyrzucą ! Wolę real ,ale dzięki Twoim ....słowom...jest DOBRZE. ;-)

Gość przystojny brutal
gdybyś się położyła na brzuchu i ręce dała wzdłuż ciała, a jedną z nich naturalnie włożyła pod siebie, nikt by się nie zorientował że się tam pocierasz ;-)

Gość gość
Chętnie pomogę Ci się zmęczyć ,choćby wirtualnie.... Testosteron wypływa Ci uszami....na szczęście dla mnie...:-P

Gość gość
Dam Ci znać,jak uda się ...tyle,że bywam....mocno przejęta.... Wyrzucą mnie przez Ciebie ,zboczona bestii...:-P:-P:-P

Gość przystojny brutal
zagryź zęby na ręczniku i ruszaj tylko nadgarstkami, albo jeszcze lepiej tylko paluszkiem. Jak Ci się uda wsunąć pod majteczki to połowa sukcesu. Potem troszkę wytrwałości, ale łechtaczki są chyba bardziej wrażliwe więc delikatne ale systematyczne pobudzanie powinno przynieść dobry rezultat. Najgorzej będzie z ukryciem orgazmu ;)

Gość gość
Brutal....sprawdź pocztę....

Gość przystojny brutal
sprawdziłem ;-)

Gość gość
Nie wytrzymam z Tobą.... Zadziałało !!!!! Mój pierwszy raz na plaży....szkoda,że solo....:'(

Gość przystojny brutal
mmm, podniecająca jest sama myśl że to zrobiłaś, a jakbym mógł to zobaczyć na żywo to by dopiero była frajda...   nikt nie zauważył? ;)

Gość gość
nieważne, niech się wstydzi ten kto patrzy :P

Gość onbeznicku
gosciu .... a ja chcialbym uslyszec jak mruczysz na tej plazy ... zaraz przed tym jak Cie wyrzucaja :-) I pamietaj o smarowaniu olejkiem na takim sloncu :-)

pedały się podniecają- Co za żenua!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
do niebieskiego "gościa"- debila ! nie obrażaj mojego skarba....on ma więcej testosteronu w małym palcu ręki ,niż ty rozumu...w całym swoim zakutym łbie ! ....a temat....wart czytania...

Gość gość
....Onbeznicku...przeczytałam dokładnie... ....najbardziej. pasuje do mnie wpis o układzie...,ale temat nie jest mój ....choć ciekawy....:-) Myślisz,że moglibyśmy wziąć przykład z tej "pary"? Ja też jestem nad morzem.....prawie sama...:-)

Gość gość
no to ja też napiszę, że jestem nad morzem - sam do niedzieli :)

Gość gość
Pisz,gościu....ja nie żałuję....znalazłam tutaj SKARB :-) Nad morzem leje :-( Życzę powodzenia !

Gość stary gość
ano leje ale i tak jest fajnie :) Więc trzymaj ten twój skarb mocno by inna nie ukradła :P

Gość gość
Stary gościu, ruda kocica z temperamentem ze mnie...;-) Prędzej oczy wydrapię,niż dam sobie zabrać ...mojego Onb...!!!!

Gość gość
Gdzie jest Zyga ? Poleciał za gościem?:'( Czekam i szukam od dni paru:'(

Gość gość
Następnym razem jak komuś się będzie nudziło samemu w łóżku to proponuję zajrzeć na mynago czy zbiornik i znaleźć kogoś albo do popisania albo do łóżka;)

Gość gość
Do wpisu powyżej. Może byś tak się udał na stronę typu amysmysieubrali pl, bo tak na golasa ganiać po wszystkich wątkach, to nieciekawie. Można jakąś karę za nieobyczajne zachowanie załapać. A najlepiej spadaj na www drzewo com pl.