Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nawidzę tego bękarta

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży , w 3 msc . Czuje do tego czegoś jedynie nienawiść . Jestem rozgoryczona , każdy pier*oli, że po porodzie wszystko się zmieni , że pokocham to dziadostwo jak usłyszę pierwszy płacz .Gówno prawda ! Jak o tym myślę , że to wyjdzie ze mnie to rzygać mi się chce . Próbują mnie zmusić do zaakceptowania tego . Mój facet chce tego dzieciaka a ja nie ,nigdy nie lubiłam bachorów . Od 7 roku życia męczę się ze swoją podłą siostrą , dlaczego ja ? Co mnie obchodzi ze inne baby oddały by wszystko żeby mieć takiego bękarta a nie mogą . Psychiatra mi nawet nie pomaga , jestem po kilku próbach samobójczych , to mnie niszczy : (( I to nie kwestia nie zabezpieczania się bo tu antykoncepcja zawiodła ! Nie chcę słyszeć płaczu tego czegoś w nocy , męczę się z zasypianiem a to tylko mnie dobije . Zabija mnie to ....

Gość gość
antykoncepcja nie daje 100% skuteczności. Każdy stosunek może skończyć sie poczęciem. Jak nie jesteś na to gotowa to na c**j sie bzykasz? Wibrator sobie kup :/

Gość fghgfh
nie trzeba bylo sie pieprzyć, każdy stosunek to jakas szansa na ciąże nawet przy antykoncepcji która ostatnimi czasy jakoś 'zawodzi' ;]

Gość gość
trzeba było usunąć, teraz możesz najwyżej oddać dziecko komuś, kto je pokocha

Gość gość
az zal to skomentowac !!!

Gość gość
bedziesz kolejna gwiazda super expresu zaraz [po matce madzi :D nie znasz swojego ciala??? nie wiesz jak i kiedy sie bzykac? jak sie zabezpieczac? lub kiedy sobie darowac wspolzycie? to po c**j sie bzykasz???? tepa dzida!! mam nadzieje ze skonczysz marnie

Gość gość
koorva seks nie sluzy tylko prokreacji tepe idiotki :O

Gość gość
moze ty tez bekartem jestes? matka jakby wiedziala ze taka durna bedziesz to rozwalila by ci glowe o umywalke :D i niedozylabys doroslosci ... pewno teraz zaluje

Gość gość
Nie wierzę, że antykoncepcja zawodzi tak po prostu! Są różne leki, zioła, które osłabiają jej działanie- to po 1. A po 2, to używając np. pigułek i prezerwatyw szanse na ciąże są znikome- chyba, że pęknie prezerwatywa a tabsy zawiodą.Ale to zawsze można wziąć tabletkę "po". Także nie chce mi się w to wierzyć, że ktoś kto bardzo nienawidzi dzieci nie byłby uważny.

Gość gość
tepa to ty jestes my wiemy ze seks "nie sluzy" tylko do prokreacji i dlatego my w odroznieniu do ciebie glupku umiemy sie zabezpieczyc :D i umiemy korzystac z seksu i innych uciech a ty niby wiesz w teorii ze seks to nie tylko rozrod a jakbys nie wiedziala niby wiesz a nie wiesz\ niby umiesz a nie umiesz niby jestes madra a glupia ze az mi szkoda ciebie

Gość gość
Ale wy jestescie psychiczne. :O Piszecie ze jest wyrodna, bo nie chce dzieciaka a potem ze matka powinna rozbic jej glowe o umywalke. :D No w gole od was nie zajezdza gleboka patologia. :D I moze was zdziwie ale nie kazda dostaje sraczki jak wy jak tylko zarodek im sie zagniezdzi w macicy. :O Wspolczuje autorko, bo to jedna z gorszych sytuacji jakie moze spotkac kobiete w zyciu - facet chce swojego potomka, a kobieta nie. :O

Gość gość
Przy porodzie możesz dzieciaka zostawić w szpitalu i po kłopocie. Nie chciałabym się urodzić matce, która od początku mnie nie chce i nie kocha. Nie potępiam Cię jak te świętojebliwe picze, ale nie ma sensu niewinnemu człowieku s********ć życia na start.

Gość gość
a mi nie jest szkoda autorki a dziecka ktore urodzi bo co taka osoba jak ona soba reprezentuje? nicco moze dac dziecku? ani milosci ani bezpieczenstwa no nic dobrego czego ona moze dziecko nauczyc? niczego autorko prosze oddaj dziecko do adopcji, okno zycia- nie wycowuj dziecka bo ty nie dasz rady nawet psa wychowac

Gość gość
Porozmawiamy kiedy zdarzy ci sie wpadka jak autorce przy tej twojej fantastycznym zabezpieczeniu mistrzu antykoncepcji. :D No chyba ze stosujesz jednoczesnie spomiar temperatury, obserwacje sluzu, gume i tablety. Wtedy wpadka moze ci sie nie przytrafic. Za to mam inna wiadomosc jesli zabezpieczasz sie w taki sposob: masz zryty łeb. :D

Gość lisica878777
jeszcze masz czas aby wyskrobać , partner nie musi wiedzieć podwiąż sobie od razu jajowody aby nie miec tego problemu w przyszłości. ps tylko tepe idiotki zachodza w ciaze jezeli tego nie chca :)

Gość gość
z ta glowa o umywalke to bylo sarkastycznie zeby ponizyc autorke nikt tu nie jest patologia ktora tak robi- ludzie DYSTANS

Gość gość
Oddaj tatusiowi niech sobie wychowuje. On pewnie liczy ze urodzisz i bedziesz sie jego potomstwem zajmowac chociaz go nie chcialas. :O

Gość gość
Innych ludzi poniżaja patologiczne, zakompleksione typy wiec wiele sie nie pomylilam. :D

Gość gość
jesli tak czujesz to usun ta ciaze

Gość gość
nie każda kobieta to urodzona matka......................nie chcesz dziecka to usuń a rodzinie powiedz że poroniłaś

Gość gość
to dziecko samo na swiat sie nie prosilo nie chcesz to oddaj do adopcji potem ale jestem pewna ze za kilka miesiecy jak pierwszy raz cie kopnie zmienisz zdanie to dziecko jest tylko twoje

Gość gość
W leb sie jebnij najlepiej to Ci dobrze zrobi. Trzeba bylo nogi zaciskac a nie szpagatami napierdalac.

Gość gość
autorko 10pkt za udaną prowokacje

Gość gość
prowo jak nic;) autorko-nie nienawidze pisze sie razem;)(nienawidze)

Gość xxxAutorkaxxx
Nawiedzone mamuśki :) Jakby wam zdarzyła się wpadka mimo zabezpieczenia i miałybyście takie podejście i taki problem jak ja to pewnie od razu byście się powiesiły tępe p*zdy ;/ Jak jesteście takie idealne to wychowujcie bachora w mieszkaniu o metrażu 14m2 +kuchnia gdzie nie ma nawet łóżka dla tego czegoś wstawić kretynki , na usunięcie mnie nie stać , niestety hah! Kurde przecież zesrałybyście się tutaj , jeżeli założyłabym temat o tym że chcę usunąć . Nie zabijaj tego dzieciątka,jeszcze je pokochasz ,oddaj innym matką które chcą dziecka . Żenada , wam wszystko przeszkadza , oby wam tępaki narobili dzieciorów , będziecie jak dojne krowy a wasze cycki będziecie taczkami wozić frajerki . Nie stać mnie na tego dzieciora , jeżeli nie będziemy mieć warunków to na pewno je oddam i nie będę się męczyć z tym ryczącym pasożytem. A jeśli chodzi o seks ktoś tam miał rację z tym co napisał . Wy takie kur*a przesadne jesteście z tym zabezpieczeniem że temperature mierzycie i śluz sprawdzacie ścierwa czy może też się nie p*********e Wy skretyniałe psychotyczne tępaki.Zjechałybyście każdego a jak przyjdzie co do czego to będziecie wyrywać sobie włosy ze łba bo rozpieścicie tylko te wasze fasolki j****e i powchodzą wam na głowę i jeszcze na nią nasrają . To nie jest żadna prowokacja tylko moje rozgoryczenie sytuacją w tym kraju ku*wa, gdzie w urzędzie mówią mi że niewarto robić sobie nadzieji na mieszkanie socjalne nawet w tak ciężkiej sytuacji finansowej i życiowej w jakiej ja się znalazłam , ciekawe co powie MOPS pewnie to samo. Żenada , może moje podejście do tych dzieciorów jest okrutne ale wszystko ma swoje podłoże i nic nie dzieje się bez powodu , przecież bachory też bywają okrutne . OBY WYSSAŁY Z WAS ŻYCIE I ŻEBYŚCIE ZOSTAŁY SZCZERBATE PRZEZ TE SWOJE PŁODY KOCHANE.Dziękuje dobranoc.

Gość xxxAutorkaxxx
metrarzu**

Gość xxxAutorkaxxx
I jeszcze jedno szmaciary , jedziecie tu mnie a same piszecie że moja mama mogła mi głowe w dzieciństwie o umywalke rozwalić , paradoks. Jesteście niektóre tak przyj****e , że aż przykre.Widać ,że wasze inteligente mamusie nie robiły badań prenatalnych bo pewnie jakby zrobiły to by was tu nie było przyjebki z upośledzeniem umysłowym , żebyście zdechły .