Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tata chyba kogos ma

Polecane posty

Gość gość

mam 17 lat rok temu zmarla moja mama mam mlodsze rodzenstwo dzis nie chcacy natrafilam na dziwne sms na taty komorce co prawda jest zapisany jako marek ale pisze jak do kobiety co robil teskni itp. ja nie chce macochy

Gość gość
jasne, ty pewnie masz, albo będziesz miała faceta, a Twój tata niech będzie do śmierci sam, bo "Ty nie chcesz macochy" Nie jesteś już dzieckiem wiec przestań wypisywać takie bzdury, bo rzygac się chce :O

Gość blondyna 3333
Jesteś taką małą egoistką i myślisz tylko o sobie. Twój tata jest doroslym facetem i ma prawo do swojego życia osobistego.

Gość gościuuuuuu
Może jeszcze powinien się ciebie spytać o zdanie, czy może się z kimś spotykać????? W ogóle jakim prawem grzebiesz mu w telefonie, pusta kretynko!!!!

Gość gość
To chyba najmniej istotne,ze Ty nie chcesz macochy.To samo moze powiedziec Twoj ojciec,ze nie chce zadnego faceta w Twoim zyciu,i co,zgadzasz sie?Dorosla jestes prawie, wiec chyba wiesz,ze facet potrzebuje kobiety,i ma prawo do wlasnego zycia.

Gość gość
Autorko Ty zaraz bedziesz dorosła, wyprowadzisz sie a ojciec co?? ma byc samotny bo Ty nie chcesz?? no błagam Cie, nie badz egoistka

Gość gość
a może zamiast snuć domysły, to prościej byłoby porozmawiać, może twój ojciec i kogoś ma i może wcale nie chce się wiązać na stałe.