Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 tydzien i bol brzucha

Polecane posty

Gość gość

czy to normalne, czuje lekkie klucie wbrzuchu, niektorzy mowia ze to niedobrze a niektorzy ze to macica sie rozciaga bo dziecko rosnie, ale sama nie wiem

Gość gość
też mnie tak bolał jak na okres... ;) i jeszcze około 2-3 tyg. poboli i przestanie podobo tak ma byc :)

Gość gość
to normalne, macica się rozciąga, więzadła zaczynają też się rozciągać, w sumie u mnie cała ciąża to mniejsze i większe bóle brzucha

Gość gość
lekkie bóle są zupełnie normalne

Gość gość
to mnie pocieszylyscie:) dzieki

Gość gość
Tak,tak.... to jest normalne.... miałam takie bóle jak na okres i ja ale gdzieś w 6 tygodniu:) więc głowa do góry:)

Gość gość
oczywiscie ,że normalne....martwić się nalezy regularnymi i bolesnymi skurczami oraz plamieniem/krwawieniem

Gość gość
Gówno prawda, mogą być normalne a mogą normalne nie być. Mnie w 7 tyg też bolał nieznacznie brzuch i też wszyscy powtarzali "nie martw się, to normalne, wszystko się rozciąga" itp. W ostatniej chwili trafiłam do szpitala, ciąża była zagrożona i jechałam na luteinie do 22tc. Niepokoi cię to - idź do lekarza, nie radź się na forum, bo to zbyt poważne sprawy.

Gość gość
Na forum można jedynie oczekiwać pocieszenia, jestem w 10-11 tyg. brzuch mi bolał bardzo, byłam dzisiaj u lekarza ale w szpitalu bo moja lekarz jest na urlopie, okazało się że te bóle brzucha owszem są normalne jak coś tam zaboli ale nie cały czas, no i dobrze że nie ma krwawień. Mi bolał z powodu torbieli.