Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiegospodyni

przetwory w słoiki

Polecane posty

Gość takasobiegospodyni

mama przywiozła mi koper chrzan itp do ogórków kiszonych. Niestety mieszkam za granica a tutaj nie można kupić takich małych ogórkówm tylko szklarniowe :( I teraz nie wiem co z tym zrobić a szkoda żeby się zmarnowało. Macie pomysły do czego może się przydać ??

Gość takasobiegospodyni
nie ma tu nikogo kto by coś wiedział na ten temat?

Gość gość
ja np. uwielbiam sos koperkowy do ziemniakow. wieksza ilosc najlepiej zamrozic, poszatkuj i do zamrazalnika. z chrzanem nie mam pojecia, nie lubie

Gość Przemo22l
chrzan zetrzyj i nawpychaj sobie w p***ę, a pozbędziesz się grzyba

Gość gość
jak mozesz tam kupic ocet to mozesz sprobowac i te szklaniowe w sloiki zapakowac pokrojone w plastry,ze skorka taka salatka na ostro🖐️

Gość gość
albo sprobuj z tymi szklaniowymi...tak samo jakbys miala zrobic malosolne...[malosolne to takie mlode kiszone w koncu]...tylko te ogory pokroj w grube plastry ,ze skora maja byc,wczesniej je wyszoruj jak teraz zalejesz to jutro beda dobre

Gość gość
Haha ale porady:) w d*pe szklarniowe wsadzac nie w sloiki:) z chtzanu poprostu zrobic chrzan koperek zamrozic

Gość Kamil

Moja babcia całymi dniami coś gotuje i przebywa w kuchni, mam juz tyle słoików w domu, ze zleciłem drukarni Estilab zeby mi wydrukowali fajny etykiety na te słoiki, mogę polecic drukarnie :0

Gość Kamil

Moja babcia całymi dniami coś gotuje i przebywa w kuchni, mam juz tyle słoików w domu, ze zleciłem drukarni Estilab zeby mi wydrukowali fajny etykiety na te słoiki, mogę polecic drukarnie :0