Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem kobieta i nie lubie kobiet

Polecane posty

Gość gość

nienawidze typu kury domowej a takie mnie otaczaja i jeszcze takie co wtracaja mi sie do zycia, oceniaja, sa zbyt opiekuncze i upierdliwe. strasznie martwia sie co ludzie powiedza. sa tu jakies chlopczyce?

Gość zakonnica Luiza
docen kure domowa bo jak ci jej zabraknie to moze sie okazac ze twoje problemy wynikaja tylko z twojego poczucia niskiej wartosci kazdy ma prawo do wyboru sposobu w jaki chce zyc, kura domowa tez dlaczego ty jej odbierasz to prawo?

Gość gość
ja mam co prawda dopiero 21 lat ale kolezanek nie mam, samych kolegow. Po prostu nienawidze dziewczyn!!! te ktore zazwyczaj poznawalam to suki, ktore tylko patrza aby sie zaczaic na Twojego faceta, albo zeby Cie obgadac, zdecydowanie wole kontakt z facetami

Gość gość
nie odbieram zadnego prawa :O to one staraja sie odbierac mi prawo do zycia jak chce. te stworzenia to umieja zagdakac ludzi na smierc. to jakas zaraza.

Gość gość
tez wole kolegow sa bardziej konkretni a nie p*****la co uslyszeli o psycholozki z rozmow w toku albo ze do takich oczu pasuje ci rozowy cien albo o piklach

Gość gość
popieram, jestem studentka, nie cierpie kobiet, a raczej dziewczyn z przedzialu 4- 27