Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny na co zwracacie uwage u facetów

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o wygląd. Ja na oczy... jeśli ma facet duże jasne oczy (niebieskie, zielone) to jest to niewątpliwy atut. Mój facet ma niebieskie, czasami jak spojrzy mi w oczy ,to czuję jakby mi lód do żołądka spadał :P (jesteśmy razem 8 lat) Może dlatego że sama mam ciemne oczy, niestety. I w zasadzie patrzę też na uzębienie, musi mieć zadbane zęby (niekoniecznie śnieżnobiałe, bo zdaje sobie sprawę że to kwestia genów) Reszta jest mniej istotna. A Wy?

Gość gość
Jeeeez, Jesteś z facetem 8 lat, czyli już nie masz 14, a zadajesz pytania jak jakaś gówniara. O oczy, zęby....

Gość gość
twarz, potem patrzę na dłonie, muszą być zadbane, potem na usta, najlepiej takie większe, mięsiste (od razu mam myśli o minetce :D) i tyłeczek, najlepiej taki wystający lekko, no i wzrok jakoś sam mi schodzi na krocze :D

Gość gość
nie masz nic do powiedzenia, to sie nie wypowiadaj :)

Gość gość
No właśnie mam do powiedzenia, dlatego piszę. :D A Ty masz problem z d**y. Laska w związku spragniona zwierzeń innych lasek. :D :D D**a swędzi????????????????

Na oczy, rzęsy i brwi. Najlepiej brązowe oczy, rzęsy takie widoczne, ale też nie jak u laleczki :D i ciemne brwi. Poza tym zęby też muszą być zadbane, Nos, nie może być długi, duży, ani zadarty. Lubie jak ma zarost taki dwudniowy. Usta też nie mogą być wąskie ani pełne. Cera musi być zadbana, bez krost i lekko opalona (oczywiście naturalnym słońcem)

Gość prawictwo pospolite125
na pośladki zwracają uwage. Kiedyś, dwie laski , które za mną szły i komentowały mój tyłek

Gość gość
ja akurat lubie ciemne oczy, zgrabne d*psko, pelne usta, szeroka szczeka, nos nieco haczykowaty.

Gość gość
czy ma pracę czy jest zaradny, czy nie jest pijakiem, ćpunem, dziw karzem

Gość gość
szeroka szczęka, mocne rysy twarzy, widoczne jabłko adama = dużo testosteronu :D, a i jeszcze d*pcia jędrna najlepiej w obcisłych spodniach, ale nie takich spedalonych rurkach

Gość gość
Praktycznie na wszystko ;D ale nie zawsze facet musi byc przystojny tylko wystarczy zeby mial to cos znam takiego jednego wcale nie jest przystojny nigdy bym nie pomyslala ze moglby mi sie ktos taki podobac ale charakter ma fajny ii to moze dlatego niestety zajety;p ;/ A facet ktory by mi odpowiadal to nie przecze ze musi byc przystojny chociaz ja nie naleze to tych ladnych kobiet. oczy ,usmiech i zdecydowanie brunet <33 i meski glos

Gość gość
na pośladki i nogi - muszą być proste!