Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Energia życiowa skąd brać

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie? Moje życie przecieka mi przez palce, nie mam na nic sił. Skąd wy bierzecie energię życiową?

Gość pulka w monopolowym
ze Slonca :classic_cool:

Gość gość
Też mi jej brakuje, fizycznie nie mam siły na nic, przeraża mnie to, bo kocham życie a nie mam siły na nie. Idę zbadać tarczycę, może to niedoczynność, albo brak wit D. Ręce opadają.

Gość gość
z jedzenia słodyczy i ważę 102kg:(

Gość gość
trzeba sie prawidłowo odzywiac a nie samym cukrem i tłuszczem które sa głownym skladnikiem wszystkich gotowych produktów

Gość gość
no, to zdrowe jedzenie jest ważne

Gość gość
no jak ktoś powyżej napisał ...słońce lato przyroda zimą już gorzej bo wszystko zamiera szukaj tam i w tym co cie cieszy mnie najbardziej cieszy właśnie natura stąd moje pasje z nią związane to jak tu się nie cieszyć? nawet jeśli czasami do dooopy

Gość gość
natura jest piękna, ale jakie masz pasje z nią związane?

Gość gość
nawet na spacer energii nie mam

Gość gość
mi ostatnio bieganie pomaga, aż chce się żyć jak powracam bo treningu z rana, podobno biegania powoduje uwalnianie endorfin, polecam

Gość gość
malymi kroczkami zrob cos w domu malutka rzecz pozniej nastepna i tak stopniowo tez mam dni ze nic mi sie nie chce zalezy od pogody nieraz mnie ludzie potrafia doporowadzic do depresji,,pomagam sobie naparem z dziurawca wypije nawet szklanke i za godzine wszystko minie pomaga obcownie z przyroda nawet patrzenie w niebo na chmury

Gość gość
Trening, sport, nie jestem osobą wysportowaną ale po ćwiczeniach poziom endorfin w organiźmie wzrasta.

Gość gość
dodam ze przebywajac z osobami ktore mnie depresjonuja tez trace chec do wszystkiego,,dlatego nie zwracam uwagi jak taki siedzi za mna i na wszystko narzeka.i nic mu nie pasuje..dobrym sposobem jest sluchanie muzyki nawet przez sluchawki z telefonu wycisza uspokaja ,,pomysl o miejscach ktore chcesz odwiedzic lub o tych gdzie spedziles spedzilas najszczesliwsze chwile w swoim zyciu

Gość gość
koło zamknięte. ruch napędza energię, ale nie ma energii na ruch. Małe kroczki, ok.

Gość gość
najważniejsza jest motywacja