Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jechac na pogotowie poradzcie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciazy, mam krwiaka, biore leki na podtrzymanie. Wypisali mnie dzis ze szpitala lekarz powiedzial ze bede brudzic ale teraz zaczelam mocno brudzic leci mi taka ciemno brazowa wydzielina. Leki biore caly czas. Nie wiem czy jechac znow na pogotowie czy to normalne przy krwiaku.

Gość FridaKorina85
Nie wiem czy normalne ja bym pojechała na pogotowie.

Gość gość
wiem jedno jak nie pojedziesz i cos sie zlego stanie to do konca zycia sobie nie wybaczysz ze nie pojechalas

Gość gość
czysta jasna krew jest grozna,to tylko wydzielina jak powiedzial lekarz

Gość gość
Nie leci po nogach ale podpaska przybrudzona dosc. Lezalam w szpitalu i tak samo brudzilam to dali leki i kazali lezec. Troche sie zmniejszylo brudzenie ale dalej bylo to mnie wypisali dzis ze szpitala ze przy krwiaku moge tak brudzic mam brac leki i lezec i oni wiecej nie poradza. I teraz nie wiem co robic.

Gość gość
Lekarz powiedzial ze bede brudzic od krwiaka ale mnie to przeraza bo bylo juz mniej a teraz jest wiecej. Jest to ciemnobrazowa wydzielina. Kazali przyjechac jakby leciala zywa czerwona krew i byly bole brzucha. Nie wiem co robic.

Gość gość
Skoro lekarz powiedział, że może tak być i masz leki to w sumie niewiele Ci więcej pomogą. Mimo wszystko jeżeli coś Cię niepokoi to masz prawo jechać do szpitala czy iść do lekarza - tu chodzi o Twoje dziecko. Ja nie pojechałabym, Ty zrób jak uważasz.

Gość gość
Ja też nie, mocno czerwona krew, jedziesz od razu, przy wydzielinie nawet obfitej myślę że nie ma ryzyka, ale to moje zdanie. Nie denerwuj się tak mocno i odpoczywaj.

Gość gość
A może zadzwoń do swojego lekarza prowadzacego skoro sie niepokoisz