Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co w tym chodzi

Polecane posty

Gość gość

Maż pyta się żony: - Kochanie powiedz czy ty mnie kiedykolwiek zdradziłaś? - Nie, nigdy w życiu..,. - Ale tak na prawdę? - No tak, zdradziłam cię 3 razy... - Kiedy był ten pierwszy raz kiedy mnie zdradziłaś? - Pamiętasz jak chciałeś wziąć pożyczkę, żeby otworzyć własną firmę i żaden bank nie chciał ci jej udzielić. I któregoś dnia przyszedł do nas dyrektor jednego z banków i dał ci te pieniądze bez żadnych pytań... - Och, kochanie zrobiłaś to dla mnie? A kiedy był ten drugi raz kiedy mnie zdradziłaś? - Pamiętasz jak byłeś ciężko chory i umierałeś a żaden lekarz nie chciał podjąć się twojej operacji? I wtedy przyszedł ten jeden lekarz który zoperował cię bez żadnych pytań i to dzięki niemu jesteś w tak dobrej formie... - Och kochanie zrobiłaś to dla mnie? Na prawdę ci dziękuję, kocham cię jeszcze bardziej. A kiedy był ten trzeci raz kiedy mnie zdradziłaś? - Pamiętasz jak kiedyś chciałeś zostać prezesem klubu golfowego i brakowało ci tych 54 głosów...

Gość gość
no ze się przespala z tymi 54...

Gość gość
nawet śmieszne nie bardzo ale ujdzie

Gość gość
szczerze mówiąc tez nie wiem

Gość gość
To to zrozumialam ale myslalam ze bd bardziej smieszne wiec pomyslalam ze nie rozumiem :D

Gość gość
no ze przespala się z tymi 54 a traktuje to jako jeden ten trzeci raz bo to tyczyło jednej i trzeciej sprawy a ze dużo było typa to do jedengo wora

Gość gość
nie wiem

Gość gość
dobrze autorko zrozumialas.... dretwy suchar....