Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydula choć nie jest to Ula

PANOWIE pytanie do Was

Polecane posty

Gdybyś miał 27 urodziny, a Twoja kobieta: - rano da Ci pierwszy prezent, taki bardzo praktyczny (koszula + spinki do mankietów) i buziak :) - po pracy, w Twoim pokoju będzie czekał na Ciebie drugi, bardziej osobisty prezent - niespodzianka (perfumy, bokserki, jakiś żel erotyczny :D, świeczki), a do pudełka przyczepione 27 balonów, - baba przygotuje też kolację przy świecach - Twoje ulubione danie (planuję tortellini zapiekane z serem + na deser kr***a tarta z borówkami), wino. I potem to już standard. Podobałoby się? Czy coś zmodyfikować?

Gość bernark
nie wstawiaj tu lipy nie ma takich kobiet !

Gość gość
Zdecydowanie zmodyfikowałbym. Przed punktem 1. dodałbym- tak całkiem rano: budzenie pieszczotami oralnymi.

No to jednak jedna jest, choć nie widzę tu nic nietypowego. To jak, pomysł może być? Urodziny za 2 tygodnie, mam już koszulę i spinki, kupiłam naczynia do kolacji, wino jest, kieliszki są. Reszta sukcesywnie będzie "dochodzić" ;)

Gość gość
Ja też tak chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale jaja! K R U C H Ą tartę mi wygwiazdkowało, ale to forume jest zboczone! :D

Gość bernark
raczej jest przyjęte inaczej , w dniu urodzin albo imienin na początek dnia facet zostaje na dzień dobry obrzucony wiadrem kloaki i schabowe lecą , ty pierdoło, mameluku, dziadu, obsrańcu w zasranych gaciach , nawet majtek swoich nie upierzesz i zasrany łazisz i brudny, brudzisz pościel i śmierdzisz browarem na kilometr , zaszczany łazisz pod wieczór wracasz i zdejmujesz gnój z nóg jak ostatnie bydle śmierdzisz świnio więc w jakim celu te wydatki ponosisz kobieto z okazji urodzin , hipokryzja ?

:D Dobra rada - zmień kobietę! :D Ja na mojego mówię jedynie - ogórze - jak mnie zdenerwuje ;)

Gość bernark
Brzydula czy nie wkurzasz się jeżeli koleżanki opowiadają o swoich facetach , że zarabiają miliony pieniędzy i budują pałace a ten Twój tylko zarabia 2200 zł. netto ?

Nie, bo nic z tego, o czym piszesz nie ma miejsca :) Niemniej dzięki za podnoszenie tematu. Wracając do sedna - Panowie, wypowiedzcie się proszę, czy macie jakieś inne uwagi.

Serio pytam.

Nadal pytam ;)

Gość gość
Za duzo tych prezentów.

Gość gtrfdes
Ja tam nic bym nie zmieniała, jest spoko. Nie potrafię cieszyć się w ten sposób z innymi ludźmi i zwykle zadowolona mnie samo składanie lub otrzymywanie życzeń plus mały prezencik i wydaję mi się, że sprawa załatwiona i wszystko jest ok. A ty dajesz dużo więcej, planujesz, naprawdę nic nie trzeba zmieniać, zdziwiłabym się i doceniła takie gesty.

Gość gość
Ja podobnie się starałam,a sama dostawalam prezenty jak dla koleżanki z biura.

Tak? W sumie... Ale chciałam rano mu dać coś normalnego, a wieczorem takie pierdółki - niespodzianki, które, nie ukrywajmy, nam po równo umilą wieczór i noc :) Istnieje też opcja, że pierwszy prezent będzie musiał dostać dwa dni wcześniej, bo mamy mały bal. Wtedy pozostawał by drugi prezent z balonami i kolacja.

Jakie to są prezenty "jak dla koleżanki z biura"? :) Zszywacz i zapas bloczków do notowania? :) Mój jest romantyk i też się stara, wyczekuje pod moim domem z kwiatami, robi niespodzianki - muszę się wysilić :)

Gość takabrzyulka
Moim zdaniem super. Mój facet byłby wniebowzięty :D Ale urodziny ma dopiero w listopadzie.

Gość M4rek
E tam, jakieś prezenty. Ustawiaj się do niego na zmianę różnymi dziurkami a w przerwach dolewaj mu piwo do szklanki. Dziurki oczywiście myj, jak będziesz latać do lodówki po butelki.

Gość nnestka
Odnoszę wrażenie, że większość ludzi piszących tutaj to jacyś dziwnie niezaspokojeni seksomaniacy, którzy piszą o swoich fantazjach. Takie rzeczy to na erotycznym, załóżcie topik i piszcie ile chcecie :) tu odpowiadajcie na pytania autorki

nnestka, to jest nas dwie :)

Gość gość
serdecznie zapraszam do odwiedzenia strony www.karmelo.pl tam napewno znajdziecie prezenty idealne dla swoich najblizszych. :))