Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenka96

Mam dość małe piersi jak na swój wiek

Polecane posty

Gość Malenka96

Cześć dziewczyny, mam 17 lat i miseczkę 65B. Bardzo źle się z tym czuje. Boje się pokazać piersi mojemu chłopakowi, aby mnie nie wyśmiał, chociaż jestem z nim już ponad rok. Co wy sądzicie o nich? Pokazać mu czy nie? Załączam zdjęcie (wiem, że pokazuje na forum a jemu nie, ale tu mnie nikt nie zna i nikt nie dowie się kim jestem).

Gość Recio2
Też mam 17lat Powiem tak! Jeżeli cie kocha,to rozmiar twych piersi,nie powinien być za bardzo ważny! Co prawda życie erotyczne jest ciekawsze jak ma się większe piersi! Jednak twe piersi nie są najgorsze! Odrobina fantazji,a zapomnisz o tym że maśz małe piersi. Ocena 5/10

Gość gość
Masz bardzo ładne piersi. Nie są ogromne, ale widać ich ładny zarys. Masz również ładne brodawki. Twój chłopak z pewnością się ucieszy gdy mu je pokażesz i będzie miał z ich powodu sporo frajdy. Pamietaj, że jeśli cię kocha, to zaakceptuje cie taką jaką jesteś, jednak stwierdzam, że nie masz czego się wstydzić.

Gość śliczne normalne
piersi młodej dziewczyny. jakie chciałabyś mieć w wieku 17 lat?

Gość śliczne normalne
aha, jestem kobietą, więc nie jakims napalonym koniobijcą, który będzie Ci ściemniał. masz normalne, bardzo ładne piersi i zazdroszczę Ci ich (moim marzeniem jest być szczuplutka z malutkimi piersiami, jestem przy kości i mam wielkie bimbały ;). inna rzecz, czy 17 lat to nie za mało na pokazywanie cycków jakiemuś kolesiowi, no ale teraz są inne czasy.

Gość gość
nie badz taka pewna ze ci urosna, ja mam 19 lat i identyczne, juz sie pogodzilam z tym ze mnie nikt nie zechce

Gość Recio2
Tak! Jak na jej wiek to te piesi są ładne!

Gość Malenka96
Wszystkie dziewczyny z mojej klasy mają większe piersi ode mnie, wiem, bo widzę po wfie jak biorą prysznic. Chciałabym mieć chociaż C, a marzeniem byłoby D. Tylko, że one takie są od 2 lat i nic nie rosną

Gość gość
hahahahahah..co to jest??

Gość śliczne normalne
"nie badz taka pewna ze ci urosna, ja mam 19 lat i identyczne, juz sie pogodzilam z tym ze mnie nikt nie zechce" x Jak można być aż tak głupim i stwarzać sobie życiowe problemy, których nie ma :O Jasne, nikt was nie zechce, bo macie śliczne, dziewczęce piersi :O Do zakonu proponuję od razu iść i nie zawracać doopy 🖐️

Gość gość
Obawiam się, że już Ci niewiele urosną więc zacznij się do nich przyzwyczajać. Są w porządku bo są kształtne, a to że małe - cóż niektórzy faceci lubią małe, choć większość woli cycoliny, nie przejmuj się, jemu i tak się moga podobać najbardziej na świecie, wszystko zależy od faceta.

Gość gtrfdes
Nie wymyślaj sobie problemów. Chłopak ma oczy i kiedy z tobą zaczynał na pewno widział, że nie jesteś wielce górzastą dziołchą. Raczej go nie zaskoczysz, że masz małe piersi. On pewnie to wie. Poza tym i tak masz większe niż on, więc cycki są :D

Gość anattoolka
Nie przejmuj się, jeśli chłopak Cię kocha, to nie będzie zwracał uwagi na rozmiar. Poza tym masz bardzo kształtne piersi :) Teraz trendy się zmieniają i dziewczyny z piersiami jak arbuzy też często narzekają, że mają za duże :) Znam wielu chłopaków (kilka lat starszych od Ciebie), którzy wolą mniejsze biusty. Nie załamuj się :)

Gość gość
Przeciez masz piekne piersi !!! Chlopak bedzie nimi zachwycony !!! :-)

Gość miły pan
masz akurat - przynajmniej jak będziesz starsza nie będą ci wisiały do pępka :)

Gość gość
W ciagu roku chłopak nie dotykał i nie widział piersi?To co on robi?

Gość 70e
O kurczę, jak ja zazdroszczę kobietom małych piersi. Sama mimo że jestem bardzo szczupła noszę 70E i wiem, że z dużym biustem wiążą się same problemy. Dobranie dobrego biustonosza, który byłby jeszcze ładny graniczy z cudem. Nie mogę nosić torebek przełożonych przez szyję bo pasek wciska mi się między piersi. Nie mogę nosić długich naszyjników, które bardzo mi się podobają, bo jak idę to dynda we wszystkie strony i wygląda to komicznie. Kiedy chcę kupić jakąś bluzkę czy sukienkę, najczęściej okazuje się za ciasna w biuście, a większe rozmiary z kolei wiszą na mnie jak worek. DUŻE PIERSI = DUŻE PROBLEMY Dlatego mówię Ci, ciesz się tym co masz, a Twój chłopak przecież musi mniej więcej wiedzieć jaki masz rozmiar piersi, bo przecież Cię widzi. No chyba, że oszukujesz push-up'ami albo chodzisz w porozciąganych bluzach ;) A na koniec pocieszę Cię - mojej koleżance urosły piersi na przełomie szkoły średniej i studiów więc jeszcze nic straconego. Jeżeli Twoja mama, babcia miały duże biusty to jest szansa, że jeszcze urosną :)

Gość Natka 12 lat
Wiesz... Nie chcę cię martwić ale ja mam 12 lat i moje piersi są podobne... Pewnie teraz pomyślisz że skoro mam 12 lat to po co patrzyłam na tą stronę ale... Ja sama się zastanawiałam czy moje piersi nie są za małe... Koleżanki w mojej klasie ( 5b ) mają znaczne większy biust.... Wiem że to że odpisuje ci 12 latka to bez sensu ale... Mi się moje piersi podobają ze względu na kształt ( twoje są takie jak moje) ... a poza tym jeśli ten chłopak cię kocha to przecież wielkość biustu nie ma znaczenia!

Gość gość
Ja też noszę stanik 65B i moje piersi wyglądają podobnie jak te na zdjęciu. Też nie rozbiorę się przed facetem, bo to pewnie wszystko popsuje, chodź baaardzo bym chciała :(

Gość gość
ty chociaz jestes szczuplutka, ja nie az tak, mam nieproporcjonalnie male piersi do sylwetki, nie rozbiore sie w zyciu przed chlopakiem :/ ... jak czuc sie seksowna i pewna siebie jak wszedzie trabia, ze duze piersi the best a male zle...

Gość gość
ja jak miałam 17 lat też miałam 65B jednak potem mi urosłu i teraz mam 65D/E :) (mam 20 lat) dalej są małe ale nie aż tak :P a Tobie moga jeszcze urosnąć ;) mi urosły jak miałam 14 lat od tamtej pory nie rosły, potem znów zaczeły gdy miałam 18lat :)

Gość gość
Kochanie masz bardzo ładne piersi, kształtne i zgrabne. Z pewnością Twojemu chłopakowi będą się bardzo podobały. A nawet gdyby się okazało, że zachowa się jakoś nieładnie - z pewnością nie masz powodów do kompleksów. Nie musisz się niczym martwić!

Gość gość
Up

Gość gość
Zazdroszczę chłopakom, którzy będą się z Tobą pieścić i nie tylko...

Gość gość
moja żona też miała takie po stosowaniu przez 2 lata bust ap w tabletkach urosły dobry rozmiar

Cześć autorko :) Naprawdę masz kompleks na punkcie swojego biustu? Nie przesadzaj dziewczyno... dla niejednego faceta będziesz bardzo atrakcyjna z tymi piersiami ;) Powiem Ci tak, jeśli Twój chłopak będzie Ci wytykał ich rozmiar albo się naśmiewał to daruj sobie kogoś takiego. Taki facet nie jest wart zachodu bo nie wiadomo na co on chciałby liczyć, pewnie na jakieś silikony większe od głowy właścicielki... Nie przesadzaj więc dziewczyno i się nie krępuj swojego biustu bo naprawdę są ładne i jędrne a nie za przeproszeniem jakieś zwisające worki ;) Głowa do góry :)

Gość gość
Nie masz się czym martwić. Są normalne w tym wieku. Jest to trochę uwarunkowane genetycznie. Zależy jakie ma twoja matka i babcie. Moja żona w jak ją poznałem miala podobne. A teraz.... Boże zmiłuj.... 80F

Gość gość
rafaellloooo@o2.pl -wpadajcie dziewczyny. Pogadamy o waszym kompleksiku i nie tylko