Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY SZUKAM TAKICH SANDAŁKÓW POMOŻECIE MODNE KOBIETKI

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem, ale wiem, że w kakalko bym cie wybzykał, co ty na to?

Gość gość
Nine west podobne ma

Gość bernark
weź mi Asia wytłumacz tak po chłopsku ten fenomen, na czym to polega, że kobiety zasłaniają swoje piękne oczęta ogromnymi okularami a oddychanie pokazują na wierzchu, o co biega ?

Gość gość
Szczerze widziałam takie na bazarku u siebie , ale to nie mój gust

Gość bernark
a te klapki są faktycznie fatalne, poszukaj na małym obcasie !

Gość gość
chciałam ładne , płaskie sandałki na plaże mam na obcasie i koturnie, mam też jakieś na lato, ale te sa śliczne

Gość gość
To model sandałków z poprzedniego sezonu, projekt Vivienne Westwood. Koszt ok. 700 zł. Dziwne, że pytasz o to na kafeterii. Tutejsze kobiety raczej powiedzą Ci ile kosztuje pasztet w Biedronce i na co jest promocja w Tesco:D Znajomości projektantów i markowych ciuchów tu nie zaznasz;) http://www.polyvore.com/vivienne_westwood_melissa_button_sandals/thing?id=53448618

Gość gość
z poprzedniego sezonu? chyba sprzed 4, czy 5 lat. nie pracowałam co prawda u żadnego projektanta, lecz w zwykłym obuwniczym i tego rodzaju sandałki były modne około 2008 roku. pamiętam, bo mnóstwo klientek o nie pytało. a wiadomo nie od dziś, że zwykłe sklepy czerpią inspirację od projektantów właśnie. chociaż może to i westwood, w końcu punkowa projektantka czerpie wprost z ulicy.

Gość 10 lat poza domem
ale jak to sie nogi trzyma?powaznie pytam

Gość gość
Vivienne Westwood for Melissa Summer 2012

Gość gość
Ja mam te sandałki! A raczej miałam, bo dorwał się do nich mój pies:D Przyciągnął go zapach, bo to gumowe sandałki i pachną wanilią:D Były nieziemskie, a też miałam obawy jak się w nich chodzi?! Ale okazały się mega wygodne, śmigałam w nich całe wakacje! Nic nie obdziera, nie odparza, bo oprócz gumy mają w środu taką wyściółkę! Warte każdego grosza! Aha, i uwaga na modele z allegro za 300 zł! Marne podróbki!

Gość bernark
teraz na tym zasranym forum nie można wkleić nawet linku z Allegro , zakładam, że masz nr kopyta 38 poszukaj na Allegro nr oferta nr 3430151914 myślę , że fajne dla kobiety , żadnych linków tu nie wrzucę , wszystko system odrzuca

Gość gość
Trzymają się nogi, spoko:) ten guzik wchodzi między paluchy i mocno trzyma:D dodatkowo zapinasz sobie na kostce i gotowe;) a buty pachną gumą balonową, wanilią:) ale raczej ich już nie trafisz, bo to z tamtego sezonu buty. Ja zmaówiłam na allegro, jak pies mi zjadł poprzednie i mega rozczarowanie! Buty nie pachniały, ta guma była jak w klapkach KUBOTA i ogólnie masakra

Gość gość
Przeciez laska ze zdjęcia to siwiec