Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łan tu

Uzywalyscie oliwki antycellulitowej z ziaji

Polecane posty

Gość łan tu

takiej do masazu. i czy taki drewniany masazer daje jakies efekty? slyszalam o bankach chinskich, ale poki co chce wyprobowac masazu tym drewnianym masazerem w polaczeniu z ta oliwka.

Gość gość
strata czasu, to tylko oliwka. masażery, to również lipa i strata kasy. masaż owszem działa, ale jak wymasuje cię porządnie specjalista tak, że te zastoje limfy rzeczywiście ruszą. i piszę to jako osoba, która masowała się sama różnymi rolkami, więc wiem co gadam. lepiej od razu zacząć chodzić na masaże ręczne albo bańką. albo na ultradzwięki, które są genialne.

Gość łan tu
hmm szkoda. chodzi mi glownie o uda i moglabym sama masowac sie banką, tylko nie wiem co najlepiej do tego masażu używać.

Gość finesscosmetics
chciałabym Wam polecić rewelacyjny fan page cudownego sklepu na którym można kupić zaje.biste kosmetyki w szalenie niskich cenach!!!!!!!!!!!! podkłady, maseczki, szampony, tusze, kosmetyki TOTALNY SZAŁ♥ dziele się tą stronką z Wami bo im więcej fanów tym więcej atrakcyjnych konkursików w których wygrywa się realne nagrody i są one często♥ polecam wam serdecznie♥ obecnie trwa konkursik do wygrania 3 zestawy perfum madonny♥ https://www.facebook.com/pages/Finess-Cosmeti cs/399265573453682

Gość gość
Ja używam oliwki ziaji antycellulitowej podczas masażu modelująco antycellulitowego przy użyciu bańki chińskiej - klienci są zadowoleni z efektów :)

Gość gość
tylko że ta oliwka sama z siebie nic nie robi- to tylko środek poślizgowy, a cały efekt robi właśnie masaż. nie żebym odradzała, wręcz przeciwnie- lepiej kupić tańszą niż taką za 100 zł, ale to tylko oliwka

Gość gość
Ta oliwka ma w składzie wyciąg z miłorzebu, który wspomaga mikrokrązenie, wiec na pewno wspomaga usuwanie cellulitu bardziej niz zwykła oliwka, wiec nie jest tylko srodkiem poslizgowym.

Gość gość
masuję sie sama oliwką własnie Ziai i bańka chińską. wreszcie mój cellulit zaczął znikac. Nie musisz isc do salonu, ja chodziłam, płacilam cieżkie pieniadze za jakieś dziwne zabiegi, a tu taka banieczka wystarczy. Ale musisz systematycznie, ja zasuwam co drugi dzień i zajmuje mi ok. pół godziny na obie nogi. Film sobie jakis ogladam i masuje.

Gość łan tu
właśnie też nie zamierzam płacić za profesjonalne masaże, tym bardziej, że aż tak wielkiego problemu z cellulitem nie mam. wole popróbować sama więc ją kupię, faktycznie taniutko wychodzi.

Gość gość
No ale ile trzeba sie namęczyc zeby zrobic taki masaz samemu, szczegolnie tylną czesc ud. To nie tylko masowanie bańką, trzeba jeszcze porządnie wczesniej ręcznie rozmasowac wszystko. A w salonie mozna sobie polezeć i muzyki relaksacyjnej posłuchać.

Gość łan tu
a ten drewniany masażer z kulkami nic nie da? moze nim kupie bańki, spróbuje tym coś zdziałać

Gość łan tu
ale ja nie mam zamiaru iść na profesjonalny masaż, póki co sama spróbuje się nim rozprawić ;) uda jeszcze spokojnie można pomasowac samemu.

Gość gość
ja sobie dzisiaj kupiłam masażer w rossmanie za 10 zł czy za 13 zł (nie pamiętam już). czytałam dobre opinie o masażach więc czemu nie. to tylko parę złotych, a w salonie od parunastu będzie się zaczynać a i tak nie wiadomo czy pomoże.

Gość łan tu
a jaki masażer kupiłaś?

Gość łan tu
zrobilam dzis sobie peeling kawowy a po tym masaz tym moim drewnianym masazerem, wsmarowywałam koncentrat z bielendy, który muszę wykończyć. jutro kupie tą oliwkę

Gość gość
Jaki miałas koncentrat z bielendy? Arbuzowy?

Gość gość
Trochę zawsze pomogą. Lepsze to niż nie wsmarowywajie niczego i mowienie ze nic nie działa :)

Gość łan tu
no na pewno, i zawsze jakieś nawilżenie :D