Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam. około 3 tygodnie po stosunku wykonałam płytkowy test ciążowy, który wykazał wynik negatywny. Jednak okres spóźniał mi się. Po upływie jednego tygodnia dostałam okres, który był obfity, ale nie towarzyszyły mu bóle piersi i brzucha, a tak zawsze miałam. Nie zauważyłam też skrzepów krwi. Zmartwiło mnie to i po około 35 dniach od stosunku wykonałam drugi test z moczu, który również wykazał wynik negatywny. Dziś jednak pojawiły się poranne wymioty i znów strach wrócił. Jestem kilka dni przed spodziewanym okresem, mam wielki apetyt, a mój brzuch jest trochę większy niż zwykle. Nie wiem, jak racjonalnie mogłabym wytłumaczyć te poranne wymioty. Czy istnieje prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży?

Gość gość
niunia prawdopodobienstwo zawsze istnieje nie ma tutaj reguly:) poczekaj do okresu , testy raczej sie nie myla

Gość gość
Czyli kolejny okres, który mam dostać za kilka dni da mi pewność? Bardzo mnie martwią te wymioty., nie wiem czy to przed okresem, czy to dlatego, że połknełam dziś rano na czczo dwie tabletki, bo w zasadzie po tym mnie tam zemdliło. Masz rację, poczekam do okresu. :)

Gość gość
tak najlepiej , ja jak myslalam o zajsciu w ciaze to kazdy sygnal odbieralam ze sie udalo a pozniej rozczarowanie az sie poddalam i bez zadych objawow nie dostalam okresu i udalo sie:) poczekaj do okresu nie dostaniesz go to zrob test:) i juz :)

Gość gość
Tyle, że ja już miałam okres, był bardzo obfity , lało się ze mnie jak z wiaderka. ;P Tyle, że nie zauważyłam skrzepów krwi :( Było to 4 tygodnie po stosunku. Ale masz racje, nie ma co rozmyślać. Poczekam do kolejnej miesiączki. Myślę, że nie mam się o co martwić, skoro już jeden okres był i dwa testy ciążowe wykazały wynik negatywny.