Gość gość Napisano Sierpień 7, 2013 jestem z moim narzeczonym już 6lat myślimy za rok aby się pobrać on zapewnia mnie o swojej miłości,ja tez Kocham Go,ale nie potrafię mu do końca zaufać.Dokładnie chodzi mi o to,ze często ma wyłączone dźwięki w tel i wczoraj również dostał wiadomość od jakiegoś nr siedziałam wtedy przy nim i niestety nie odczytał przy mnie(w tym czasie przeglądałam allegro)Moje obawy co do zaufania zaczęły się,ze kilka razy widziałam smsy od jakiś kobiet -pisał z nim,utrzymywał znajomość,również twierdziłam,ze i pewnie mnie zdradził,ale przebaczyłam to wszystko i jakoś układa się nie-wiem może za bardzo histeryzuje z tym ale jak dostał ta wiadomość nic nie dopytywał sie i poszłam położyć się natomiast on zaraz przyszedł i sam tłumaczył się z tego smsa,ze kolega napisał,ale czemu nie odczytał przy mnie?Chce tez zwrócić na to uwagę,ze dużo czasu spędzamy razem,tygodnie,noce i weekendy,ale ten tel nie daje mi spokoju czy on czasem nie pisze z innymi kobietami.Co robić,a nie che jakiś sposób go sprawdzać,bo boje się,ze nie przeżyje tej prawdy.Jak to sobie tłumaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach