Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość gość

jestem z moim narzeczonym już 6lat myślimy za rok aby się pobrać on zapewnia mnie o swojej miłości,ja tez Kocham Go,ale nie potrafię mu do końca zaufać.Dokładnie chodzi mi o to,ze często ma wyłączone dźwięki w tel i wczoraj również dostał wiadomość od jakiegoś nr siedziałam wtedy przy nim i niestety nie odczytał przy mnie(w tym czasie przeglądałam allegro)Moje obawy co do zaufania zaczęły się,ze kilka razy widziałam smsy od jakiś kobiet -pisał z nim,utrzymywał znajomość,również twierdziłam,ze i pewnie mnie zdradził,ale przebaczyłam to wszystko i jakoś układa się nie-wiem może za bardzo histeryzuje z tym ale jak dostał ta wiadomość nic nie dopytywał sie i poszłam położyć się natomiast on zaraz przyszedł i sam tłumaczył się z tego smsa,ze kolega napisał,ale czemu nie odczytał przy mnie?Chce tez zwrócić na to uwagę,ze dużo czasu spędzamy razem,tygodnie,noce i weekendy,ale ten tel nie daje mi spokoju czy on czasem nie pisze z innymi kobietami.Co robić,a nie che jakiś sposób go sprawdzać,bo boje się,ze nie przeżyje tej prawdy.Jak to sobie tłumaczyć?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować