Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JHG

Czy moglo dojsc do zaplodnienia

Polecane posty

Gość JHG

Witam, Od kilku dni mojej dziewczynie spóźnia się okres (dziś mija czwarty dzień). W zeszłym miesiącu zaczęliśmy współżyć i pierwszy raz zrobiliśmy to 2 dni po planowanej owulacji, choć ta informacja jest pewnie nie ważna z racji spóźniającego się okresu. Było to takie próbne podejście, ponieważ mam dość duże przyrodzenie i baliśmy się, że nie będę mógł wejść. Potrwało to chwilę, po czym wyszedłem z niej. Nie doszło do wytrysku. Następnie mieliśmy tydzień przerwy i zrobiliśmy to jeszcze raz, tyle że skończyłem poza moją partnerką. Leżeliśmy ok 30 minut, oddałem mocz, umyłem się i zaczęliśmy drugi raz uprawiać seks (tu również NIE doszło do wytrysku w niej). Czy jest możliwe, że jeżeli prezerwatywa nie pękła i nie zsuwała się podczas stosunku, to mogło dojść do zapłodnienia? Czy jeżeli poprawiałem sobie prezerwatywę, to płyn z wnętrza prezerwatywy mógł spłynąć w minimalnych ilościach na mojego penisa i łono i mogło go być wystarczająco dużo, aby zapłodnić (ponieważ partnerka była na górze i mogła dotykać go swoją pochwą)?

Gość gość
Nie ma takiej opcji. Miesiączka może się spóźniać ze względu na panujące obecnie upały. Jeśli spóźni się dwa tygodnie wówczas powinna zgłosić się do ginekologa.

Gość JHG
Bardzo dziękuję za odpowiedź :) Ja jestem spokojny, lecz moja dziewczyna trochę się martwi... Staram się ją uspokajać, ponieważ wiem, że stres jeszcze bardziej opóźnia okres, a obydwoje chcemy, żeby już go dostała.