Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Próbujemy zaplanować córkę kto sie przyłączy

Polecane posty

Gość gość

Witam W tym roku chcemy spróbować zaplanować córkę. Mamy dwóch synków, których bardzo kocham. Moim marzeniem jest zeby była jeszcze córka. Jest może jakaś mama, która chce się przyłączyc i też chce zaplanować córkę? Będziemy dzielić sie sposobami, jakie chcemy zastosować;) razem raźniej. Zapraszam serdecznie!

Gość gość
o kurde współczuję tępoty umysłowej

Gość gość
Jak widzę takie wpisy to mi się nie dobrze robi....Ludzie latami walczą o dziecko, rodzą się chore dzieci a ty sobie chcesz płeć wybierać. Ja bym się modliła o to żeby było zdrowe a nie k****a zastanawiała się kiedy sie bzzykać żeby mieć dziewczynkę...a jak będzie chłopiec to co???

Gość my za jakies 3 lata
Ale jedyny sposob to bedziemy kochac sie jakies 2-3 dni przed owu. Tez chcemy siostrzyczke dla synka.a jak bedzie drugi synek to tak samo mocno bedziemy go kochac. Ale nic nie zaszkodzi sprobowac.

Gość gość
Kochane...jak Was ten temat nie dotyczy to proszę nie wchodzic tutaj...Apropo chłopcaa tak samo bedzie kochany jak pozostali. Zawsze chciałam miec 2 lub 3 dzieci, wiec nie wiem skąd to oburzenie.

Gość gość
my za jakies 3 lata Ale jedyny sposob to bedziemy kochac sie jakies 2-3 dni przed owu. Tez chcemy siostrzyczke dla synka.a jak bedzie drugi synek to tak samo mocno bedziemy go kochac. Ale nic nie zaszkodzi sprobowac. Ja tez chce proóbować przed owu. tak w 11 dc. owu mam tak 14/15dc. bede chodzic na monitoring cyklu. Wiadomo, ze zdrowie najważniejsze ale mozna spróbować zaplanować.