Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybko się pocieszył

Polecane posty

Gość gość

Rozstanie poprzedzone było częstymi kłótniami o byle co poprostu. W końcu powiedzieliśmy sobie za dużo przykrych rzeczy i powiedział mi że ma dość, odchodzi. Wczesniej zdarzały nam się rozstania i zaraz później powroty. Kilka dni po rozstaniu zaczął spotykać się inną. Ich znajomośc trwała ok miesiąca. W między czasie pisał też do mnie, aż w końcu oznajmił mi że chce być ze mną i chce wrócić. Mimo tego, że zaczął tamtą znajomość zaraz po naszym rozstaniu, czuję się zdradzona i oszukana. Tylko dlatego, że w trakcie pisał wciąż do mnie że mu źle, że tęskni itp. Chciałabym do niego wrócić, ale wciąż nie mogę pogodzić się z tym, że tak szybko znalazł pocieszenie u innej. Nie wiem czy jest sens, czy warto, nic już nie wiem.

Gość Łona jest Aniołem
czasem takie rzeczy biegną szybko a czasem niestety latami się ciągną :(

Gość gość
Autorko mam podobny dylemat. Chciałabym wrócić do swojego faceta, on zapewnia mnie, że kocha, czeka i zrobi wszystko żeby to naprawić ale mam obawy i to ogromne. Że zawsze gdy będzie między nami źle, będzie szukał "przygód" dopóki nie dojdzie do wniosku że jedank chce zostać ze mną. Ciężkie to wszystko.

Gość szminka roz
Jeśli go kochasz to nie patrz na urażoną dumę tylko wróć do niego. Ja miałam identyczną sytuację uniosłam się honorem i w końcu on przestał zabiegać i znalazł sobie inną, a teraz myślę że mogłam postąpić inaczej.

Gość Łona jest Aniołem
"Wszystko mija, nawet najdłuższa żmija."

Gość Łona jest Aniołem
:classic_cool:

Gość Łona jest Aniołem
mam zmije w czarnej grocie...cudnie laskoce:classic_cool: