Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaaa

kto pomoże obliczyć przysługujący urlop

Polecane posty

Gość zaciekawionaaa

Witam, Mam takie pytanie. Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji co do przysługujących się mi dni urlopu wypoczynkowego?? Podaje szczegółowe informacje do tego potrzebne: - 3 lata uczęszczałam do liceum ogólnokształcącego - odbyłam 6 miesięczny staż (po LO) - pracuje od października 2007 bez przerwy - ukończyłam studia (licencjat+mgr) (równoczesnie studiowałam i chodziłam do pracy) ponoć przysługuje mi 20 dni. chcialam upewnić się w słuszności i dowiedzieć się kiedy będą mi przysługiwać 26dni. (nie bardzo orientuję się jak to się oblicza) bardzo będę wdzięczna za odpowiedźusmiech.gif pozdrawiam

Gość gość
26 dni przysługuje po 10 letnim stażu pracy, przy czym studia się liczą jako 8 lat, wiec ty masz juz 14 lat stazu. Czyli masz 26 dni :)

Gość zaciekawionaaa
ale jeśli równocześnie się studiuje i pracuje to studia się ponoć nie liczy

to liczysz albo studia albo pracę, jak kończyłaś liceum i potem studia zaoczne i jednocześnie pracowałaś, to liczysz np. liceum i lata pracy, albo studia i potem po skończeniu studiów dalszą pracę, nie możesz sumować czegoś co jednocześnie robiłaś np studiów i pracy, wtedy wybierasz.

Gość gość
tak czy siak, za liceum masz 4 lata stazu plus 6 pracy wiec i tak wychodzi 10. Nie wiem kiedy studiowalas ale do stazu wlicza sie albo okres zatrudnienia, albo nauki w zaleznosci co korzystniej ci wychodzi.

Gość zaciekawionaaa
ok, jestem w domu. dzięęęęki ;)