Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeataKam

Nie mam już sił

Polecane posty

Gość BeataKam

Jedna dziewczyna z zazdrości pościła o mnie ploty. Nie przejmuje sie obcymi ludźmi ale rodziną. Los chciał,ze mimo ze jesteśmy w podwodnym wieku ona wiązała się z wujkiem mojego chłopaka. On jest tylko Od Nas o 10 lat starszy. Babcia mojego chłopaka nasłuchała się o mnie rożnych rzeczy. Był czas,ze nie odwiedzaliśmy babci tak samo jak i innych rodziny. Szkoła i praca nam na to nie pozwalały. Ta p***a nagadała,ze my sie Babci brzydzimy. Ludziom nagłada,ze kasę na mieszkanie wzięliśmy a teraz się nie pojawiamy. Tak! Babcia dała Nam 2 tyś ale za to mieszkania sie nie kupi. A babcie zapraszaliśmy do nas na dłużej. Nawet moi rodzice chcieli ja zabrać swoim samochodem. Plotek było duzo.Praktycznie po każdej rodzinnej imprezie ja byłam ta zła. Ponoć z policzkowałam mojego chłopaka za to ,ze pomógł jej otworzyć drzwi do pokoju hotelowego podczas jednego wesela. Tak! Pomogliśmy razem, bo klucz się zaciął.On poszedł do recepcji a ja męczyłam się przy drzwiach. Tworzy historie i opowiada to z taka lekkością. Starzy znajomi z którymi mam kontakt na FB mimo ze mnie widzą na ulicy udają,ze nie widza a jak ich zaczepie to wiecznie się spieszą. Jedna dziewczyna, którą kojarzę z Podstawówki zaczepiła mnie przypadkiem pod sklepem. Zaczęłyśmy gadać i mi opowiedziała co o mnie tu opowiadają. Podeszła pod nią jej mama i też opowiedziała jak widzi mnie starsze pokolenie. Z 2 tys zrobiło sie 20 tyś.

Gość BeataKam
*podobnym wieku