Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anetkaaa133

co robic

Polecane posty

Mam 17 lat. jakis czas temu zaszlam w ciaze i pod wplywem emocji od razu zareczylismy sie z piotrem. miesiac temu wzielam slub, chyba bardziej z rozsadku niz z milosci, bo z piotrem ciage sie klucimy, i on zaczyna juz podnosic na mnie reke. jest okropnie nerwowy, nigdy nie mozna mu sie sprzeciwic, a moja rodzine uwaza za bande idiotow ktorzy nic nie robia. dwa tygodnie przed slubem spotkalam sie z bylym chlopakiem, ktory powiedzial mi zebym nie wychodzila za piotrka, za dwa lata zabierze mnie za granice, bo nie mieszka w polsce. teraz zaczyna prace w wojsku. mowil ze potraktuje emilke jak swoja corke. ale ja nie bylam na tyle odwazna zeby powiedziec piotrkowi ze nie bedzie slubu bo wracam do patryka, od razu by mnie zrownal z ziemia. mi nie wolno nigdzie wychodzic z kolezankami, ani kolezanki nie moga mnie odwiedzac. takze od razu bylaby niezla wojna. nie wiem juz co myslec i co robic, poradźcie cos!

ja albo bym na spokojnie porozmawiała na temat co jest przyczyną takiego zachowania lub zostawiła im o p**du, urwała kontakt i w ogóle. jeśli jest taki dla ciebie to chyba nie chcesz patrzeć za parę lat jak taki sam będzie dla waszego dziecka. . . olej gościa, uciekaj za granicę nic mu nie mówiąc i tyle xd

najgorsze jest to ze on nie potrafi rozmawiac, mieszkam w jego rodzinnym domu i zauwazylam ze tutaj nikt z nikim o swoich problemach nie rozmawia, co u mnie w domu bylo na porzadku dziennym. na prawde z checia bym stad uciekla i zostawila tego tyrana bo inaczej nazwac sie go nie da. z tego co wiem to patryk teraz przyjechal, mam nadzieje ze bede miala okazje sie z nim spotkac i porozmawiac, co on powie. boje sie tez ze sie wycofa. w kazdym badz razie trzymajcie kciuki !

moglabym u rodzicow, bo wiadomo ze zawsze moge tam wrocic, tylko ze mieszkamy blisko siebie bo tylko z 10 km i zaraz by mi stal pod domem na krok bym wyjsc nie mogla. na prawde nie wiem gdzie ja mialam oczy, nie wiedzialam ze on jest takim zlym czlowiekiem...