Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprytniejsza

Nie popełnię błędów moich rodziców i z takim wyglądem nie bede rodzić dzieci

Polecane posty

Gość sprytniejsza

Nie bede przekazywac dalej wadliwych genow, narazac dzieci na kpiny i cierpienia. Zreszta, kto chcialby zaplodnic takiego paszteta? Brzydcy ludzie nie powinni sie rozmnazac, dla dobra spoleczenstwa.

Gość gość
no przynajmniej jedna mądra decyzja w twoim życiu:)

Gość dzieci z probufki
brzydcy jak brzydcy.. ale glupi wyrachowani i wierzacy jedynie w pieniadz - nie powinni btw - jakie sa odszkodowania w UK za bezpowrotne zniszczenie czyjegos zdrowia?

Gość gość
tez podjelam taka decyzję :) tyle jest ładnych ludzi na swiecie niech oni się mnożą :)

Gość gość
znajoma najbrzydsza na swiece niedlugo wychodzi za maz i chce dzieci, mysle ze cos ladnego z tego wyjdzie moje beda sliczne, ale jak odziedzicza nos po mezu to zrobimy operacje nosa :D

Gość gość
hitlerowcy zapewne też tak kombinowali..nie zazdroszcze pomyślunku

Gość gość
Ja myślę, ze t ocałkiem mądre podejscie, ale pamietaj, ze brzydcy ludzie maja też ładne dzieci, a łądni mają brzydkie,to jak loteria. Czasami widze jakąś piękną osobę i myslę, ze ona musi mieć pięknych rodziców, a oni są okropnymi pasztetami i w młodości też byli :D Inaczej sprawy sie mają z chorobami i inteligencją - tutaj to jest najczęsciej przekazywane, więc głupi ludzi i chorzy na różne przewlekłe choroby albo obciążeni genetycznie jakimiś genami chorób nie pownni się rozmnażać. Serio. Głupota i brak inteligencji jest przekazywany genetycznie, głupi rodzice mją równie głupie dzieci. Niestety, tacy sie najszyvciej i najmocniej rozmnażają, a madrzy ludzi mają zazwyczaj 1 dziecko albo wcale :O

Gość lilmeow
czy to oznacza że, według Ciebie brzydcy ludzie nie mają racji bytu na tej planecie?

Gość sprytniejsza
Oczywiscie ze maja racje bytu, inaczej juz dawno siedzialabym w wiezieniu :-) Po prostu byt takich osob jest bezsensownym pasmem cierpien.

Gość Pracowita niunia
To naprawdę loteria :D Także radzę uważać ;-) Przykładów nie brakuje, możecie sobie poszukać.

Gość annatkla
Nie chcę nic mówić, ale tak uważał Hitler. Czysta Eugenika. Brzydcy i niepełnosprawni nie powinni istnieć. Wiecie co było potem.

Gość sprytniejsza
U mnie w rodzinie same brzydactwa (tym bardziej dziwi mnie ta chec rozmnazania sie) wiec dzieci nie mialyby najmniejszych szans na normalny wyglad.

Gość gość
a ja zauwazylam ze to sie raczej przeciera dzieci brzydkich ludzi sa przewaznie brzydkie a dzieci ladnych ladne oczywiscie kiedy rodzice maja juz np te 40-50 lat i sa styrani zyciem to nie widac ze kiedys byli ladni.. ale przewaznie tak to wyglada

Gość gość
moja sasiadka ma piekna matke i ojca przecietnego, wyszla taka maszkara ze szok, jej siostra podobna do ojca jest dosc ladna, ona niby podobna do matki, ale w 10% figure ma po niej piekna

Gość PrzepięknaKroloowa
Czy brzydki czy ładny to zdechnie i to zdechnie uważam że nikt powinien się rozmnażać życie nie jest nas warte

Gość antynomia9
Prawda jest taka, że nie ma ludzi brzydkich, są tylko ci którzy o siebie nie dbają. Wygląd owszem, ma znaczenie, ale nie jest czynnikiem warunkującym powodzenie w życiu. Pozdrawiam! więcej pozytywnego myślenia na przyszłość życzę :)

Gość sprytniejsza
Oj niestety sa, skrajnie nieciekawe rysy twarzy, pokraczne sylwetki.... nie chce obarczac tym moich dzieci.

Gość gość
Brzydcy to naprawdę pal licho, jesli są mądrzy, to niech się rozmnażają! Najgorzej z tym głupim pustym plebsem, który się rozmnaża jak króliki i przekazuje brak inteligencji z pokolenia na pokolenie :O To dlatego mamy coraz głupsze społeczeństwo :O

Gość gość
A ja przedstawię selekcję POZYTYWNĄ. Rozmanażać się powinni ludzie rozsądni, inteligentni, ustawieni finansowo, zdrowi, atrakcyjni fizycznie. Mamy 7 miliardów ludzi, ale ilu z nich wiedzie godny, szczęsliwy i ciekawy żywot? Nie ilość a jakość. Ja sama jestem srednioatrakcyjna, średniointeligentna, warunki materialne mam dość dobre dzięki rodzicom i uważam że z takim potencjałem nie powinnam się rozmnażać. Mamy ogromną konkurencję na wszystkich płaszczyznach życiowych z każdym rokiem jest coraz trudniej jeżeli chodzi chociażby o pracę. Przez nadmiar ludzi dokonuje się naprawdę ostra selekcja i choć nie zyjemy w buszu, to uważam, że jest to selekcja zgodna z tzw. prawem dżungli.