Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggnifikat

nie potrafie na szybko przerobic w mozgu tego co ktos do mnie mówi

Polecane posty

Gość maggnifikat

zwłaszcza jak mówi szybko :/ np rozmawiam z wynajmujacym mieszkanie i tlumaczy mi koszta, jak dziala gaz itp, a ja przytakuje, a pozniej nie jestem w stanie odtworzyc tego co mowil lub tylko szczatkowo. co ze mna nie tak?

Gość gość
mam tak samo jak mi ktoś tłumaczy drogę, jak gdzieś dojść :D

Gość maggnifikat
ja mam tak bardzo czesto np kolezanka mi opowiada o wozku, z czego sie sklada, ze ma ceratke, ze kola skrętne itp i ja jakies slowo wylapuje a cala reszte jakbym nie slyszala, a widziala, ze ta osoba cos mowi, bo otwiera buzie ale nie jestem w stanie konwersowac bo za duzo tego

Gość gość
to świadczy o katastrofalnie niskim IQ

Gość maggnifikat
hm dzieki za opinie a jesli tak to da sie to jakos naprawic, wycwiczyc?

Gość gość
pal mniej zielska

Gość gość
a od czego notes? ja mam zawsze w torebce i notuję i tak mam pamięć zaśmieconą czym popadnie

Gość gość
jakie tam niskie IQ to się nazywa deficyt uwagi,jest częste wśród osób które cały czas korzystają z internetu na przykład.Wystarczy odłączyć się od komputera dużo czytać i po miesiącu wraca wszystko do normy.

Gość fionkeee
"07.08.13 gość jakie tam niskie IQ to się nazywa deficyt uwagi" o o HAHA HA HA co to za debil napisał?????? :D:D:D

Gość gość
fionkeee- to ja,dlaczego użyłaś słowa debil? Czy nie zgadzasz się z moim stwierdzeniem?Może jakiś kontrargument.

Gość maggnifikat
to by się zgadzało, duzo korzystam z internetu, unikam ludzi ale to ze względu na nieśmiałość lub fobie społeczna. ogólnie wydaje mi sie, ze mialabym sporo do powiedzenia ale ciezko mi przełozyc mysli na słowa

Gość gość
Mam iq 141 i mam taką samą przypadłość, jak widać nie jest to ze sobą skorelowane.

Gość gość
Tępota, brak koncentracji lub masz w******e.

Gość gość
Ja mam tak często, ale nie zawsze.Myslalam nad tym i stwierdzilam ze to wina internetu. Osoby z fobiami problemami zaglebiaja sie w ten swiat a po kilku latach jest rozpacz :o tylko ze ja poniekad bylam zmuszona, po wypadku dlugo dochodzilam do siebie i nadmiar czasu, kiedy inni byli w szkole wykorzystywalam na net... tak się wciągnęłam ze dzis bankowo mam problemy ze soba ale jeszcze nie wiem jakie...:O kiedys bylam bardzo inteligentna, a dzis to chyba nie ma skali na moja glupote. meczy mnie to troche,chyba w koncu rzuce w cholere tego lapka i rozum wroci na swoje miejsce.;)