Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet rok bez sexu

Polecane posty

Gość 38latka z dolnego slaska
w koncu jestem. pozno troszke, ale dzien zwariowany , jak to mowia, nie mialam kiedy po tylku sie podrapac ;) na tvnie akurat zaczal sie film o tropikalnych temperaturach, moze warto obejrzec ;)

do oksy101 dzieki za dobre slowo i zrozumienie. :)

Gość gość
wszystkich pragnacych urozmaicenia w swoim zyciu seksualnym zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

Joven, Stary gosciu szkoda, ze Was nie ma. moze pozniej,,, zerkne w trakcie reklamy :p

Gość stary gość
🖐️ jak to nie ma ja jestem :P

O tropikalnych temperaturach? A nie masz takich za oknem? Chociaż przyznam, że nad morzem karaibskim mimo, że było cieplej, to jakoś znacznie lepiej się to znosiło. Choć w sumie na wakacjach wszystko się inaczej znosi. No i tutaj wietrzyka od morza brakuje

o jestescie :). Staruszku ja czekam na Twoje madre slowa , a TY jak na zlosc piszesz krotko i zwiezle. popraw sie ;) Joven a jak myslisz czemu wspomnialam o tropikach? :p ale moze zaskocze Cie. wlasnie mam burze, deszcz! a jutro juz tylko 20 stopni. czas siegnac kurtke zimowa :p

Alleluja, wreszcie chłodniej będzie :P U mnie nijakiego śladu burzy niestety nie ma, chociaż wietrzyk się przynajmniej pojawił.

Gość stary gość
burza u mnie była rano i pod wieczór. Jest super za oknem :) może oddychać. "Starość" jest jedynie wirtualna - ale jakich niby porad oczekujesz? Nie jestem w tym dobry

Staruszku brzmi cieplej i krocej niz stary gosc, wiec mam nadzieje, ze pozwolisz mi na ta forme mowienia :) na porady dzis nie licze, raczej mila atmosfere ;) Joven, Joven ;) trzymaj blyski u siebie. nie pozwol by wrocila do mnie. nie znosze jej. i juz pozegnam sie, do jutra :)

Gość stary gość
niech i tak będzie 38 :) miła atmosfera? To moje drugie imię :)

Gość gośćp
A ja już 5 lat bez bzykanka :)