Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wysmiewacie bogatych

Polecane posty

Gość gość

zazdrosc?, trzeba bylo sie uczyc teraz byloby lezej, a nie tylko na zawodowce skonczyc, najlepiej innym zazdroscic:D tylko,ze im sie dobrze zyje a wy biedaki nedze klepiecie:D

A tak sie sklada, ze teraz po zawodowce najlepeij sie zarabia , wic trafilas jak ges pod Ickowa pache. Zeby prowo pisac to tez trzeba umiec, tepoto!

Gość gość
Ooo bogaczka sie znalala:) Ty juz jestes biedna, bo w głowie masz wielką pustkę :)

Gość gość
jagoda, nie obrazaj mnie, bo przynaję Ci rację, musisz miec albo dobry fach i wtedy nieistotne wyksztalcenie, albo bardzo bardzo dobre wyzsze wyksztalcenie, napewno nie typu marketing, administaracja itp

Gość pure poison0078
jak to dlaczego, normalne,ze biedny zazdrosci bogatemu, tak zawsze bylo i bedzie, proste

Gość gość
Najlepsze jest to że los zawsze może się odwrócić

Gość pure poison0078
zgadzam sie z powyzszym wpisem, znam ludzi, ktorzy mieli full kasy i sie biznes z****l i zostali z kredytami i znam ludzi, ktorzy byli bardzo biedni, ale w spadku dostali kamienice, ktora wynajmują i maja full kasy wiec w zyciu roznie bywa:)

Gość gość
Dokładnie.. życie się różnie układa, trzeba być równym dla każdego nie zależnie od stanu majątkowego.. http://www.nowybiznes.pl

Gość gość
jak ja widzę takie wpisy "trzeba było sie uczyć" to śmiac mi się chce. Najwięcej bezrobotnych jest właśnie po studiach, albo wyjechali za granice i robia na zmywaku...

Gość gość
Zgadzam się z powyższym wpisem :) Sama skończyłam tylko liceum i mam zdaną maturę i cieszę się z jednego powodu że nie poszłam na studia bo bym tylko zmarnowała kilka lat na naukę a teraz mam dość dobrze (jak na dzisiejsze czasy) płatną pracę, założyłam rodzinę i jak na razie żyję normalnie, chodź zawsze mogłoby być lepiej ale i tak nie wiadomo co będzie za kilka lat :) Może będzie jeszcze lepiej :)

Gość 0700700
nie uważam, ze dobre studia sa gwarancją pracy i to jeszcze dobrze płatnej... mi akurat sie tak udalo:) ale wiele koleżanek po tych samych studiach pracuje w sklepach spozywczych albo wcale nie pracuje

Gość gość
tylko bieda wysmiewa bogatych:D bogaty bogatego nie wysmieje przeciez, bo nie ma mu czego zazdroscic, bo sam to samo ma:D

Gość annakareninaaaaa
biedny wysmiewa bo zazdrosci a bogaty wysmiewa biednego ze zwyklej proznosci:D